Skupina LKQ CZ rozšířila sortiment o autobaterie značky ERA

20. listopadu 2020, 13:30

S nadcházející zimní sezónou rozšířila skupina LKQ CZ (Auto Kelly + ELIT) nabízený sortiment o značku ERA, která nabízí spolehlivé produkty pro moderní vozidla a splňuje vysoké nároky na výkon baterií. 

Kompletní program – vždy správné baterie pro konkrétní typ vozidla

  • ERA baterie v nabídce u skupiny LKQ CZširoký sortiment s více než 50 typy baterií
  • pro osobní automobily, dodávky, nákladní automobily a autobusy
  • orientace na budoucnost s neustále se rozrůstajícím počtem typů s funkcí start/stop
  • pokrytí 98 % všech evropských vozidel

Příslib kvality ERA

  • 3letá záruka
  • 100 % OE kvalita
  • vyrobeno v nejmodernějším závodu v Evropě
  • v souladu s požadavky evropské normy pro baterie EN50342
  • nejnovější vápníková technologie Ca/Ca
  • bezúdržbový provoz s ochranou proti úniku

Iniciativa pro zelenou energii – příspěvek pro udržitelnou budoucnost

  • „princip nulového odpadu“ – téměř 100% recyklovatelnost
  • moderní výrobní prostředí: vysoká materiálová a energetická účinnost, důraz na priority v oblasti bezpečnosti a ochrany zaměstnanců malá ekologická stopa: vyrobeno „v Evropě, pro Evropu“

ERA baterie v nabídce u skupiny LKQ CZ

ERA AGM

Je vhodná zejména pro vozidla s pokročilým systémem start/stop, ale také vozidla střední a vyšší třídy s vysokými energetickými nároky. Z důvodu velkého počtu komfortních a bezpečnostních systémů rostou nároky na mobilní zdroje energie. Kromě toho je velké množství vozidel bateriemi AGM vybaveno již z výroby.

V případě výměny lze jako nové baterie použít pouze baterie AGM. Baterie se od ostatních baterií liší tím, že je elektrolyt vázán ve skelném rounu. To výrazně zvyšuje rezervy energie a zabraňuje stratifikaci elektrolytu.

Vzhledem k tomu, že je díky její konstrukci u baterie ERA AGM zaručena naprostá bezúnikovost, lze ji bezpečně přepravovat a instalovat i za obtížných podmínek
v poloze do 45°.

ERA EFB

Technologie start/stop významně přispívá k ochraně životního prostředí: Když se motor vozidla zastaví při stání na červenou, výrazně se tím snižuje spotřeba paliva a emise CO2.

Baterie ERA EFB zajišťují, že jsou elektrická zařízení při vypnutém motoru spolehlivě napájena a že je možné motor ve chvíli, kdy je to potřeba, opět nastartovat ve zlomku
sekundy. Běžné olověné kyselinové baterie zde dosahují svých limitů.

Speciální konstrukce pokročilé baterie se zaplavenými elektrodami („Enhanced Flooded Battery“ – zkratka „EFB“) je nutná pro zajištění konstantní dodávky energie i během častých cyklů start/stop a pro zabránění hlubokému vybití.

ERA SLI

Startovací baterie ERA SLI nabízí spolehlivý startovací výkon pro každou aplikaci – od nových automobilů až po veterány. Díky sofistikované konstrukci a spolehlivé vápníkové technologii Ca/Ca, která zajišťuje podporu výkonu při studeném startu i při nejnižších teplotách, je baterie ERA dobrou volbou pro konvenční vozidla všeho druhu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!