Novinky v nabídce APM Automotive: ALCAR ocelová kola a pracovní lampy

23. listopadu 2020, 16:08

Firma APM Automotive rozšířila svou nabídku o ocelová kola pro vozíky značky ALCAR a také o dvě AKU LED pracovní lampy.

ALCAR ocelová kola pro vozíky

ALCAR ocelová kola pro vozíky

Prvotní nabídku tvoří šest typů kol ve standardním stříbrném provedení s nejčastěji používanými rozměry kol a roztečí šroubů, přičemž možné zatížení každého kola je mezi 710 a 1.000 kg při rychlosti do 140 km/hod. Všechny nově nabízené disky jsou dohledatelné v APMShopu v záložce UNIVERZÁLNÍ DÍLY >> Disky a jsou skladem u externího dodavatele s dostupností do druhého dne (při objednávce do 15.00 hodin).

Pracovní lampy u APM Automotive

Nové pracovní lampy

První novinkou je dlouhá otočná pracovní svítilna s kódem JF728A, jejíž světelný výkon 1.000 lumenů zajišťuje podélná 10W COB dioda s úhlem paprsku až 120°. V případě potřeby lze světelný výkon hlavního světla snížit o 60%, čímž se prodlouží životnost baterie.

Výklopný a rotační mechanismus umožňuje lampu otáčet kolem podélné osy v rozsahu 360°. Nastavitelné (až o 90°) jsou také obě krajní patice doplněné navíc silnými magnety pro snadné umístění např. na otevřenou kapotu vozu. Flexibilní použití lampy ještě umocňují dva výklopné háky na zadní části těla lampy. Lampa je dodávána včetně nabíječky do zásuvky i autozapalovače.

Další novinkou je menší otočná pracovní svítilna JFAPM709AU v ´modrém´ designu a logem APM Automotive, která má oproti staršímu typu několik praktických vychytávek jako je vylepšený kloub či nabíjení přes USB kabel.

Lehké otočné tělo s kloubem, pata se silným magnetem a integrovaný háček zajišťují maximální variabilitu. Energeticky úsporná led technologie pak vysokou svítivost až 280 lm a dva světelné režimy – 3W COB led dioda v přední + 6led diod v horní části. Životnost led diod přesahuje 100.000 hodin a baterie umožňuje více než 500 nabíjecích cyklů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!