Diagnostické přístroje TOPDON nyní ještě lepší

15. února 2021, 15:13

Firma ALLSTAR, dodavatel diagnostiky TOPDON na český a slovenský trh, přichází pro rok 2021 s vylepšenými verzemi těchto oblíbených přístrojů. K dostání jsou nyní novinky s označením PHOENIX a PHOENIX PRO nabízející funkce, kterými se prozatím mohly chlubit pouze originální OE diagnostické přístroje.

Multidiagnostiky PHOENIX nabízí zcela nové řešení pro všechny, kdo hledají maximální možnou podporu všech vozidel na trhu EU, US i Asie. PHOENIX nadále pokračuje v revoluci v multidiagnostice jako takové a i s druhou generací přináší řešení pro většinu automobilových značek, jako jsou BMW, Mercedes-Benz, Audi, Porsche, Škoda, Seat, VW, Ford, Land Rover, Jaguar, Subaru, Mazda, Mitsubishi, GM,…

Tyto unikátní diagnostiky jsou postaveny na zbrusu nové platformě UI systému PHOENIX, který se stává základem pro celou další generaci diagnostik a nadále dotahuje i ty nejmenší detaily k absolutní dokonalosti. Plná čeština, záznam 600+ měřených hodnot v reálném čase a bez omezení, identifikace vozidla dle VIN/SPZ, a to vše zabaleno do nového operačního systému ANDROID 7.x, který je základem celé nové platformy rodiny PHOENIX. Bez nadsázky se dá říct, že diagnostiky PHOENIX jsou jednoznačně nejlepší přístroje s plnou češtinou v poměru cena/výkon/užitná hodnota na trhu.

Multidiagnostika TONDON PHOENIX

Novinka PHOENIX je nástupcem řady ArtiMINI. Celému systému vévodí nový velmi výkonný a přesto úsporný 8 jádrový 1.6Ghz procesor, kterému v rychlosti sekunduje dostatečně velký rychlý SSD disk 32GB. Rozhraní PHOENIX a jeho ovládání je naprosto intuitivní a samozřejmě plně dotykové a vše se odehrává na fantastickém i na slunci čitelném IPS RETINA displeji s úhlopříčkou celých 7″ a s rozlišením 1280x720p a extra silným podsvícením 450 nit. Celému systému dodává dostatek energie baterie o skvělé kapacitě 4.200mAh 7.2V s provozním režimem, který se standardně pohybuje okolo 3 dnů běžné práce na jedno nabití!

Multidiagnostika TONDON PHOENIX parametry

Další parametry a vlastnosti diagnostiky PHOENIX si můžete prohlédnout v letáku ve formátu PDF.

Novinka PHOENIX PRO je nástupcem řady ARTIPAD 1. Samozřejmostí zůstávají řízené funkce jako v originální diagnostice VW Group ODIS a všechny speciální funkce jako vypnutí START-STOP, Aktivace TV, Deaktivace pásů, Resetování AdBlue a NOX, Vyčítání IMMO, Přepis VIN, podrobné ruční i on-line kódování, kalibrace radarů a kamer ADAS, TPMS, Deaktivace airbagů, Vmax a další nadstandardní i skryté funkce. To vše a mnohem více přináší nový model TOPDON PHOENIX PRO!

Multidiagnostika TONDON PHOENIX PRO

PHOENIX PRO je jednoznačně nejvýkonnější a největší plně českou diagnostikou na trhu. Její předností je velmi výkonný, a přesto úsporný 8 jádrový 2.2Ghz procesor a dostatečně velký rychlý SSD disk 64GB. Rozhraní PHOENIX a jeho ovládání je naprosto intuitivní a samozřejmě plně dotykové a vše se odehrává na fantastickém IPS RETINA displeji s úhlopříčkou celých 12″ a s rozlišením 1920x1200p a extra silným podsvícením 500 nit. Celému systému dodává dostatek energie baterie o mimořádné kapacitě 15.000mAh 7.2V s provozním režimem, který se běžně pohybuje okolo 3-5 dnů běžné práce na jedno nabití!

Multidiagnostika TONDON PHOENIX PRO parametry

Další parametry a vlastnosti diagnostiky PHOENIX PRO si můžete prohlédnout v letáku ve formátu PDF.

NOVINKY TOPDON PHOENIX jsou díky svým vlastnostem velmi silné praktické nástroje s vynikajícím poměrem cena/výkon/užitná hodnota, které tak neodmyslitelně patří do každé dílny pro diagnostiku, opravu, údržbu a servis vozového parku!

V případě zájmu, kontaktujte firmu ALLSTAR na telefonu +420 596 790 790 nebo e-mailem na obchod@autoelektrika.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!