APM Automotive a Stahlgruber CZ: QWP nově nabízí i spojky

15. listopadu 2021, 13:59

Spojky a celé spojkové sady i s dvouhmotovým setrvačníkem – to je nová produktová skupina značky QWP v nabídce APM Automotive a Stahlgruber CZ.

Spojkové sady QWP

Aktuálně je skladem bezmála sedm desítek nejžádanějších položek spojkových dílů, které lze snadno identifikovat kódem WCL v objednacím čísle. Třeba pod čísly QWPWCL0016 a QWPWCL0017 jsou naskladněny oblíbené alternativy 4-dílných setů s dvouhmotovým setrvačníkem pro ´dvojkovou´ Octavii 1.9/2.0 TDI. K dispozici jsou dále spojkové sady pro dodávky Fiat Ducato/Peugeot Boxer/Citroën Jumper 2.8 HDi nebo pro Renault Clio II 1.9 D a další.

QWP (Qualitäts Werkstatt Produkte) je privátní obchodní značkou skupiny SAG, kterou na český trh s náhradními díly přináší APM Automotive a Stahlgruber CZ. Její produkty pokrývají vozový park novějších generací automobilů a nabízejí skvělou kombinaci příznivé ceny výrobků a velmi dobré kvality spolu zdůrazněné výhodnými záručními podmínkami.

Kromě novinkových spojek značka QWP na českém trhu nabízí také díly pohonu kol, ložiska kol, díly řízení a podvozku, tlumiče pérování a jejich horní uložení, brzdové komponenty, plynové vzpěry a napínací kladky pro klínové řemeny. Všechny tyto díly jsou k dispozici v celé distribuční síti APM Automotive a Stahlgruber CZ a v e-shopech  APMShopConnectSTAKis.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!