J+M autodíly: Nepropásněte poslední možnost kvalifikovat se do soutěže o automobily!

20. června 2022, 14:38

Již jen pár dní mají zákazníci společnosti J+M autodíly možnost kvalifikovat se do soutěže o 3 automobily, které budou moci bezplatně používat po dobu dvou let!

Pro ty, kteří ještě o soutěži neví, se sluší připomenout, že kvalifikace končí již 30. června. Pro účast v soutěži stačí málo – zaregistrovat se na speciálních stránkách ziskejauto.jmautodily.cz, dosáhnout minimálního obratu u J+M autodíly za měsíce květen – červen ve výši 40.000 Kč bez DPH. V tomto obratu musí být zboží výrobce VALEO v minimální hodnotě 3.000 Kč bez DPH, zboží výrobce SKF v hodnotě 2.000 Kč bez DPH a zboží od výrobce FEBI BILSTEIN v hodnotě 1.000 Kč bez DPH. Po úspěšném splnění kvalifikačních podmínek je soutěžící zařazen do samotné soutěže, která bude probíhat od 1. 7. do 30. 9. 2022.

Na jaké auta se můžou výherci těšit? Prvním z fešáků je ŠKODA KAROQ ve výbavě STYLE s motorem 1,0 TSI 81 kW a 6-stupňovou mechanickou převodovkou. Balíček STYLE obsahuje navigaci, přední parkovací senzory či zadní parkovací kameru. Druhou výhrou je osvědčená klasika ŠKODA OCTAVIA ve výbavě Ambition, s motorem 1,0 TSI 81 kW, 6stupňovou mechanickou převodovkou a navigací. Třetí vozidlo je ŠKODA KAMIQ, opět ve výbavě STYLE s motorem 1,0 TSI 70 kW, 5-stupňovou mechanickou převodovkou a navigací.

Pokud jste se ještě nezaregistrovali, neváhejte, čas se krátí a výhry jsou více než lákavé!

Hodně štěstí a krásné léto přejí J+M autodíly!

Společnost J+M autodíly s.r.o. si vyhrazuje právo na případnou změnu specifikací jednotlivých vozidel na základě jejich dostupnosti.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!