Nová pobočka J+M autodíly v Uherském Hradišti

8. srpna 2022, 13:55

Společnost J+M autodíly rozšiřuje svou prodejní síť o novou pobočku, která se nachází ve Starém Městě – Uherském Hradišti, přímo u silničního průtahu souměstím Uherské Hradiště – Staré Město – Kunovice na adrese Hradišťská 83.

I přes umístění u frekventované dopravní komunikace nabízí provozovna ve Starém Městě velice dobrou dopravní dostupnost s možností pohodlného parkování a spolu s nedalekými provozovnami v Hodoníně a ve Zlíně dobrou skladovou zásobu zboží pro zákazníky.

J+M autodíly v Uherském Hradišti

Personál provozovny má bohaté zkušenosti v branži a od pondělí 8. 8. 2022 je ochotně připraven nabídnout stejný servis zákazníkům tak, jako je tomu na ostatních provozovnách stále se rozšiřující prodejní sítě firmy J+M autodíly.

Veškeré kontakty, stejně jako otevírací dobu a mapku s umístěním provozovny naleznou zákazníci na webových stránkách jmautodily.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Pizam@pizam.cz, 18. srpna 2024, 9:09 0 0

Pozor na tuto prodejnu. 30 května jsem si objednal dle technického průkazu katalyzátor na toyotu rav 4 R. V. 2004 a dodali mi dvoukomorovy. Když jsem říkal že to není ten správný bylo mi děleno že dle win kódu je to dobře a ať to vyzkouším. Bohužel jsem absolvoval chemoterapii a nestihl jsem na zkoušku termín do 30 dnů. Dne 1.7.2024 v 8,50hod jsem katalyzátor vrátil. Nedostal jsem žádné potvrzení o vrácení a bylo mi řečeno že mi peníze vrátí až to dodavatel udá. Dodnes se nic neděje a já nemám ani peníze a ani dílec. Takové odborníky má tato firma.

Odpověď