Bonusové akce SAG CZ

20. listopadu 2023, 12:01

Spolu s množstvím náhradních dílů a autoservisního příslušenství mohou v listopadu mechanici od společnosti SAG CZ získat také něco navíc. Za nákupy sortimentu vybraných značek je pro ně připraveno několik různých praktických dárků. Od oblíbeného kapesního ´švýcaráku´, který je ve hře v akci na podvozkové díly SIDEM, až po oblíbené produkty Apple, které dotvářejí speciální předvánoční balíčky motorových olejů Castrol.

Za nákupy brzdových dílů ATE mohou zákazníci získat chalupářský set FISKARS se štípací sekerou a zahradní pilkou nebo domácí aku řetězovou pilu EXTOL Industrial. SAG odmění také nákupy osvětlení, elektronických dílů, startérů a alternátorů, žárovek i ostatního produktů značky HELLA, když dárkem za říjnový a listopadový obrat v tomto sortimentu je chytrý elektrický gril SENCOR. S nákupem kompletního sortimentu dílů značky VALEO a stěračů SWF je pak spojená profesionální okružní pila.

Navíc až do poloviny prosince běží i oblíbená PŘEDVÁNOČNÍ AKCE Castrol na sudy vybraných motorových olejů Castrol EDGE, MAGNATEC či GTX, které jsou nabízeny v setech se čtyřmi žádanými produkty Apple (telefony iPhone15, chytrými hodinkami Apple Watch Series 6 nebo sluchátky AirPods PRO). To vše za výjimečné akční netto ceny…

Akce SAG

Zvýhodněné akční ceny přitom až do konce listopadu mají také vybrané střešní boxy a nosiče lyží prémiové značky THULE.

Akce SAG

Více informací a veškeré náhradní díly nejen uvedených akčních značek najdete v e-shopu Connect.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!