SAG: Snadný zápis do digitálních servisních knížek

12. února 2024, 15:24

Jednou z únorových novinek u firmy SAG je spuštění nové praktické aplikace pro nezávislé autoservisy, která umožní mechanikům jednoduché zapisování servisních úkonů do digitálních servisních knížek řady automobilek. Aplikace je přístupná především z e-shopu CONNECT a aktuálně nabízí on-line záznamů údržby u vozů čtrnácti značek.

Vedení servisní knížky v digitální podobě nabízí stále více automobilek, protože digitalizovaná dokumentace servisních záznamů zabraňuje manipulaci s daty a uživatelé tak získávají větší transparentnost. Pro nezávislé autoservisy to ale znamená další práci navíc. S řešením DIGITÁLNÍ SERVISNÍ KNÍŽKY od SAG lze zápisy do servisních knížek mnoha výrobců provádět standardizovaně, online a v jednom – stále stejném prostředí, vždy v souladu s požadavky daného výrobce. To vše na pouhých pár kliknutí.

Více informací o nové aplikaci včetně přehledu zahrnutých značek a možnosti registraci či přihlášení, přináší specializovaná webová stránka sag.cz/digitalni-servisni-knizka, případně také zkušení obchodní zástupci, kteří zájemcům mohou v případě potřeby pomoci s registrací.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!