SAG ON TOUR 2024 startuje již brzy v Brně

6. května 2024, 15:56

Druhý ročník série předváděcích akcí SAG ON TOUR s podtitulem „GARÁŽOVÉ VYBAVENÍ & GRIL PÁRTY 2024“ startuje už příští týden v Brně, kde bude poprvé k vidění letošní bohatá nabídka dílenského vybavení, diagnostických přístrojů, ručního nářadí a vybraných náhradních dílů a autochemie. A stejné prezentace plné praktických ukázek, akčních nabídek či užitečného poradenství včetně softwarových aktualizací pak budou k vidění i u dalších deseti poboček SAG.

Hlavní část expozice před každou z jedenácti poboček bude patřit specialistům z technického oddělení TechXpert. Ti se pochlubí třeba plničkami klimatizací nebo plničkami automatických převodovek, přístrojem na dekarbonizaci či velkým dílenským kompresorem Airstar 702/200. Přivezou také dvě zouvačky a dvě vyvažovačky kol, včetně loňského hitu CEMB 2-Hit s unikátním úderovým zadáváním dat. Prezentaci technického oddělení zpestří i stánek Milwaukee s ukázkami ručního aku nářadí, kterou doplní soutěž na rychlost povolování šroubů na speciálním stojanu THUNDERBOLT, imitujícím demontáž kola z auta.

Zajímavá a hlavně užitečná může pro všechny mechaniky být také prezentace připravená trojicí diagnostických specialistů. Vedle novinek sortimentu diagnostických přístrojů značek jako Bosch, Delphi, Atal, Texa, Devcom, SPVG Systems, VagCom, Launch, Gutmann, Texvik a nově i Autocom mají připraveny i speciální zvýhodněné ceny a také malou diagnostickou soutěž.

„Hlavně budou mít zákazníci možnost přímo na místě aktualizovat své přístroje Devcom i SPVG a to ve spolupráci se zkušenými techniky obou těchto oblíbených značek,“ říká diagnostik Miroslav Lucák s tím, že aktualizace přístrojů SPVG Systems zahrnuje i výměnu starých adaptérů za novou generaci s označením „8“. „A protože možnost aktualizací na místě bude platit i pro další značky, mechanici by si rozhodně své diagnostiky a počítače měli vzít s sebou.“

Svoji vlastní malou, ale přesto bohatou expozici chystají olejoví specialisté SAG zaměření především na prémiová maziva Castrol. K vidění tak bude jejich kompletní nově přepracovaný sortiment i nové výdejní stojany a skříně. Představí se také inovovaný smluvní program Castrol SERVICE a vše doplní i soutěžní kvíz. Oleje i další provozní a technické kapaliny pak budou hrát hlavní roli v prezentaci privátní značky CarFIT. Její sortiment technických sprejů a autokosmetiky se od loňska opět výrazně rozšířil, přičemž návštěvníci TOUR budou mít možnost seznámit se prakticky se všemi produkty včetně aktuální novinky – univerzálního maziva Carfit Multisprej.

Novinky z oboru představí také servisní koncept CarXpert, a to včetně projektu digitálních servisních knížek a ukázek tzv. PDR oprav karosérií bez poškození. Na každé zastávce bude technik tuto metodu reálně ukazovat a mechanici budou mít možnost si ji vyzkoušet (a hned i dohodnout dlouhodobou spolupráci). A chybět nebude ani osvědčená pivní loutka, která dá zájemců příležitost si zasoutěžit v netradičním pití piva (nejen na čas).

Před každou pobočkou čeká na všechny návštěvníky posezení s občerstvením a ti, kteří mají zájem, se mohou zapojit do dovednostních soutěží o zajímavé ceny. Oficiální program u každé z poboček začíná vždy v pravé poledne.

Harmonogram

  • úterý 14. 5. SAG Brno – regionální sklad (CTPark Líšeň, Zaoralova 3149/10)
  • středa 15. 5. SAG Jihlava (Hruškové Dvory 138)
  • čtvrtek 16. 5. SAG České Budějovice (Hraniční 69)
  • středa 22. 5. SAG Modletice (Modletice 140)
  • čtvrtek 23. 5. SAG Hradec Králové (Rašínova třída 1669)
  • středa 29. 5. SAG Olomouc (na nové adrese: Babíčkova 1146/8a)
  • čtvrtek 30. 5. SAG Ostrava (Na Rovince 911)
  • středa 5. 6. SAG Karlovy Vary (Jáchymovská 160/47)
  • čtvrtek 6. 6. SAG Plzeň (Podnikatelská 1237/30)
  • středa 12. 6. SAG Ústí n. L. (Drážďanská 830/72)
  • čtvrtek 13. 6. SAG Praha-západ (Hostivice, Průmyslová 1385)

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Stavinoha, 11. května 2024, 5:50 1 0

Hoď psovi buřt a on ti bude lízat nohu. Ta firma jde do kopru. A aby taky ne, když tam zůstali kšeftaři a netáhla.

Odpověď