První zastávky SAG ON TOUR 2024

20. května 2024, 15:34

Rovný tucet prezentovaných značek, množství akčních nabídek a možnost vyzkoušení prezentovaných produktů. To vše doplněné příjemným posezením u skvělé grilované klobásy a dobře vychlazeného čepovaného piva. To jsou základní atributy prvních tří letošních zastávek série SAG ON TOUR na pobočkách v Brně, Jihlavě a v Českých Budějovicích, kde zákazníky čekal zajímavý program na celé odpoledne.

Prezentace exkluzivních značek Carfit i QWP doplnili specialisté technického oddělení TechXpert s tím nejlepším ze své nabídky servisního vybavení. Diagnostici zákazníkům navíc nabízeli možnost přímo na místě aktualizovat přístroje Devcom i SPVG Systems a to včetně výměny starých adaptérů SPVG za novou generaci s označením “8”. Velký zájem byl o ukázky tzv. PDR oprav karosérií bez poškození, které byly k vidění na stánku servisního konceptu CarXpert.

Specialisté na maziva Castrol se pochlubili nejen nově přepracovaným sortimentem, ale také vylepšenými výdejními stojany a skříněmi pro efektivní a bezpečné olejové hospodářství. K vidění byla i spousta dalších vybraných novinek a také dovednostní soutěž ve výměně kola na čas. Do soutěže o nejrychlejšího mechanika se zapojili desítky mechaniků, z nichž zatím nejrychlejší byl českobudějovický Jakub Kohoutek s časem těsně nad 32 vteřin.

Prezentační akce SAG ON TOUR s podtitulem GARÁŽOVÉ VYBAVENÍ & GRIL PÁRTY 2024 a s řadou speciálních zvýhodněných nabídek i soutěží pokračuje i tento týden. Ve středu 22. května v Modleticích (Modletice 140) a o den později v Hradci Králové (Rašínova třída 1669), kde bohatý odpolední program opět doplní i občerstvení v podobě skvělých grilovaných klobás a čepovaného piva.

Z programu SAG ON TOUR 2024

  • CARFIT – kompletní nabídka technických kapalin a autokosmetiky
  • QWP – široký sortiment náhradních dílů včetně novinek + odměny za nákup na místě
  • CarXpert – ukázky moderních oprav karosérií + digitální servisní knížka
  • TechXpert – prezentace dílenského vybavení s praktickými ukázkami; novinky v nabídce diagnostických přístrojů + aktualizace software
  • CASTROL – nový design i rozdělení sortimentu a vybavení pro olejové hospodářství + koncept Castrol Service
  • MILWAUKEE – široký sortiment aku nářadí + soutěž o nejrychlejšího mechanika
  • BOSCH – univerzální kalibrační zařízení pro asistenční systémy vozidla (DAS 3000)

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!