Letošní SAG ON TOUR vrcholí

10. června 2024, 13:16

Už do devíti měst zavítala letošní série prodejně-předváděcích akcí SAG ON TOUR. A tento týden ji čeká předposlední zastávka před pobočkou v Ústí nad Labem a závěrečné vyvrcholení v areálu firemní centrály v Hostivici.

Šestice dodávek se stany, veškerým prezentovaným dílenským vybavením a vybranými položkami ze sortimentu vlastních značek QWP a CARFIT už po celé České republice najezdila bezmála 3.000 km a přivezla zábavu, poučení i zvýhodněné ceny a akční nabídky stovkám mechaniků.

Velký zájem všichni přitom obvykle mají především o ukázky mnoha různých diagnostických přístrojů či jejich možnou aktualizaci přímo na místě, stejně jako o výhodné ceny olejů Castrol či Divinol navíc zpestřené zajímavými odměnami či inovovanými doplňky pro efektivní olejové hospodářství.

Přímo na místě si přitom mechanici mohou osahat také to nejlepší z nabídky dílenských vozíků, pneuservisních strojů (zouvačky i vyvažovačky) nebo plniček klimatizací i automatických převodovek. Líbí se i ukázky z bohatého sortimentu náhradních dílů QWP či provozních kapaliny a především široké řady technických sprejů CARFIT.

Pozornost poutají také praktické ukázky neinvazivních oprav karoserií metodou PDR, tedy bez poškození laku nebo stánek značky Milwaukee s ukázkami téměř kompletního sortimentu prémiového ručního aku nářadí. Své stánky v rámci Tour prezentují také značky BOSCH, KS TOOLS, HAZET či BOW.

Odpolední prezentace v rámci „GARÁŽOVÉ VYBAVENÍ & GRIL PÁRTY 2024“ navíc doplňuje oblíbené občerstvení s klobásami a točeným pivem nebo soutěž o nejrychlejšího mechanika. Ti, kteří nejrychleji zvládnou simulovanou výměnu kola (s použitím aku utahováku Milwaukee), mohou získat svezení v historickém rallyovém speciálu Toyota Celica GT-Four nebo zájezdy na srpnové závody trucků v Mostě či Formuli1 v italské Monze.

Poslední zastávky SAG ON TOUR 2024:

  • středa 12. 6.         SAG Ústí n. L. (Drážďanská 830/72)
  • čtvrtek 13. 6.        SAG Praha-západ (Hostivice, Průmyslová 1385)

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!