Samostatně vyměnitelné snímače tlaku paliva Pierburg v nabídce LKQ

22. července 2024, 12:29

Společnost MS Motorservice rozšířila svou produktovou řadu snímačů. V souladu s vylepšeními v oblasti snímačů výfukových plynů nabízí výrobce 39 snímačů, které naleznete v nabídce LKQ CZ.

Snímače Pierburg

Společnost Motorservice nabízí snímač tlaku jako samostatný náhradní díl, nejedná se tedy o kompletní distribuční trubku (palivovou lištu). To znamená, že je třeba vyměnit pouze díl, který je skutečně vadný – jedná se o možnost mnohem ohleduplnější k životnímu prostředí a současně ekonomicky výhodnou.

Novinka PierburgJak to funguje

Snímač tlaku paliva se namontuje na distribuční trubku, kde měří tlak paliva a slouží jako snímač pro kontrolu tlaku a pro účely měření. Řídicí jednotka motoru dodává do snímače napájecí napětí 5 V. Je také vybavena uzemněním a spojením pro výstup signálu.

Tlak paliva prochází navrtaným otvorem ve snímači a poté dosahuje k membráně vybavené snímacím prvkem. Membrána se prohne a toto působení snímací prvek převede na elektrické napětí, které má následně výstup na řídicí jednotce. U signálu napětí dochází s nárůstem tlaku k lineárnímu zvýšení. Pokud řídicí jednotka rozpozná závadu, která ovlivňuje snímač, vytvoří náhradní hodnotu a omezí množství vstřikovaného paliva a tlak paliva.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!