Velký jarní seminář 2019 Ferdus: Ohlédnutí

12. června 2019, 10:20

Dne 7. 6. 2019 proběhl další ročník velkého jarního semináře firmy Ferdus. Uskutečnil i přes náročný program firmy v první polovině letošního roku (účast na dvou zahraničních veletrzích, rozšiřování prostorových kapacit v chropyňském sídle atd.).

Účast na akci přislíbili i zahraniční experti ze skupiny Nexion. Přibližně patnáct účastníků se tak mohlo dozvědět o všem podstatném z autoservisní a pneuservisní branže pro rok 2019 a především se prakticky seznámit s geometrií A730P.

Standardní úvod obstarala prezentace ve školící místnosti, na kterou navázala exkurze v showroomu. Přehled novinek byl jako obvykle doplněn o řadu postřehů, tipů a zkušeností z oboru, takže stejně jako loni nebyl ‚VJS‘ pouhým představením sortimentu, ale také akcí se vzdělávacím přesahem.

Následoval test geometrie A730P na čtyřsloupovém zvedáku pod vedením Nikolase Zacharellise z italské firmy Corghi, která za vývojem zařízení stojí (čínského výrobce Bright zastupoval Peter Li). Program pak zakončila odborná diskuse všech zúčastněných.

Firma Ferdus děkuje všem, kteří i přes organizaci na poslední chvíli investovali do semináře svůj čas. Příští rok avizují akci v obvyklém březnovém termínu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!