Rozhoduje se o lídrech automobilového průmyslu

21. srpna 2019, 9:54

Nejlepší dodavatel, nejlepší technologie, největší inovace, největší přínos, nejlepší zaměstnavatel… Nejúspěšnější hráči v těchto všech a několika dalších kategoriích uplynulého roku v oblasti automobilového průmyslu budou vyhlášeni během CEE Automotive Forum.

Největší fórum věnované výrobě automobilů, které letos proběhne v Budapešti, zařadilo nově do svého programu i ocenění nejvýraznějších firem, osobností a technologií.

CEE Automotive Forum.

Nominace na ceny Adam Smith CEE Automotive Awards jsou přijímány do 1. října 2019. Potenciální výherci jsou nominováni trhem a stejně tak trh dává hlasy svým favoritům.

Organizátoři zvou i české firmy, aby se zapojily do oceňování nejvýznamnějších hráčů, kteří posouvají oblast automotive kupředu. Získají tak možnost podílet se na rozhodování o tom, kdo získá ceny a kdo bude uznán lídrem automobilového průmyslu střední a východní Evropy v dané oblasti.

Veřejnost má možnost hlasovat od 2. do 10. října 2019. Výběr finalistů potom provede mezinárodní nezávislá komise, která bude složena z pěti odborníků z různých částí světa a různých oblastí automobilového průmyslu. Finalisté budou oznámeni 15. října 2019. Během slavnostního večera, který proběhne 20. listopadu 2019 v rámci fóra CEE Automotive Forum 2019, budou vyhlášeni vítězové v jednotlivých kategoriích.

Zisk ocenění Adam Smith CEE Automotive Awards přinese vítězné značce vyšší důvěru u klientů či spotřebitelů. Navíc vyzdvihnutím svého úspěchu upoutá pozornost na svou produkci či služby, ať už ze strany médií nebo klientů. Toto ocenění je důležité i pro zaměstnance daných firem. Zvýší jejich motivaci k dosahování dalších úspěchů a posouvání firmy kupředu.

Ti, kdo se zapojí do nominací na ceny, získávají navíc šanci vyhrát volný vstup na fórum CEE Automotive Forum 2019 a na slavnostní večer, kdy budou vítězům předávány ceny.

Leták s informacemi v angličtině ke stažení ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!