Velký jarní seminář FERDUS letos ve znamení praxe

28. května 2021, 17:10

Dne 27. května 2021 proběhl už čtvrtý ročník zavedené vzdělávací akce známé jako Velký jarní seminář. Pořadatelem byla firma FERDUS, jediný český výrobce pneuservisních opravných materiálů. Co bylo heslem pro letošní vydání? Zaklínadlo jménem praxe.

Začátek setkání přibližně dvacítky odborníků z různých koutů Čech a Moravy nevybočoval ze zaběhnuté tradice prezentace portfolia organizátora a představení hlavních oborových novinek, druhý blok v showroomu už byl ale ve znamení zkoušky praktických dovedností. Hlavním tématem byly průrazy pneumatik včetně téměř kompletního předvedení celého řetězce pracovních úkonů s tím souvisejících. Od očištění místa poškození pláště až po závěrečné aplikování opravné vložky.

Po rychlém rautovém obědu ve školící multimediální místnosti následoval návrat do haly EXPO. Zde se v závěrečném třetím dějství měli možnost účastníci podrobněji seznámit se všemi stávajícími trendy v oblasti strojního dílenského vybavení. Opět s praktickými ukázkami – tentokráte přímo na jednotlivých zařízeních. Tečku za nabitým programem udělala rozlučková diskuse s nejzapálenějšími a pak už jen nezbylo než popřát šťastnou cestu domů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!