eBay spouští v Česku online akademii pro prodejce. Absolventi získají exkluzivní prodejní podporu

20. března 2023, 14:39

Nejznámější světové online tržiště, společnost eBay, spouští bezplatnou online akademii určenou speciálně pro prodejce z České republiky. Cílem je pomoci českým menším a středním podnikům s prodejem do celého světa a podpořit jejich konkurenceschopnost.

Cyklus školení s názvem eBay Academy startuje 29. března a potrvá šest týdnů. Internetová aukční síň jej zdarma pořádá pro e-commerce prodejce z České republiky, aby jim pomohla s rozvojem prodeje a oslovením milionů zákazníků na eBay. Program zahrnuje individuální 6týdenní školení v českém jazyce včetně na míru uzpůsobených řešení pro prodej, zvýšení limitů pro prodeje, 60% slevu na propagaci prodeje na eBay, 3měsíční předplatné časopisu eBay a v neposlední řadě 3 měsíce bezplatného prodeje na nejznámějším světovém marketplace.

Zájemci o účast ve vzdělávacím programu se mohou registrovat na webu eBay Academy. Podmínkou je minimální množství 150 položek k prodeji. Konečné složení účastníků posléze vyberou zástupci společnosti eBay. Od vybraných prodejců se očekává, že se zúčastní všech školení v plném rozsahu a dosáhnou cílů programu, který zahrnuje i domácí přípravu.

Češi na eBay prodají každých 40 vteřin

Hlavním instruktorem eBay Academy, jenž bude účastníky vzdělávat v osvědčených postupech a nástrojích ke zvýšení prodeje, je společnost EXPANDO. EXPANDO se specializuje na prodej přes marketplaces, vyvinula také úspěšnou aplikaci EXPANDO APP pro automatizaci procesů mezi různými online tržišti, kterou v současnosti využívá téměř tisícovka firem. Mezi další partnery patří například softwarový integrátor BaseLinker nebo poskytovatelé logistických služeb DHL a Česká pošta. Díky nim se účastníci školení seznámí s různými řešeními pro logistiku prodeje a mohou získat i exkluzivní nabídku ke spolupráci.

Globální marketplace eBay prodává zboží milionům zákazníků po celém světě. V současné době zde působí 7.500 českých prodejců, kteří prodávají do Německa, USA, Velké Británie a mnoha dalších zemí. V průměru český prodejce na eBay prodá zboží každých 40 vteřin.

Prodejci se mohou registrovat na webové stránce eBay Academy. Školení je zdarma, počet míst je omezený a společnost eBay si vyhrazuje právo na výběr účastníků.

 Základní informace o eBay Academy

  • Start: 29. března 2023
  • Délka: 6 týdnů, 1x za týden
  • Partneři: EXPANDO, DHL, Česká pošta
  • Účast: zdarma

Benefity:

  • 3 měsíce prodeje na eBay zdarma
  • zvýšení limitů prodeje
  • 3měsíční předplatné časopisu eBay
  • 60% sleva na propagované nabídky Standard
  • řešení na míru od externích partnerů
  • certifikát o absolvování

 O společnosti eBay

Společnost eBay Inc. (Nasdaq: EBAY) je přední světovou obchodní společností, jejímž cílem je spojovat lidi, budovat komunity, a vytvořit tak ekonomické příležitosti pro všechny. Prostřednictvím své technologie poskytuje společnost příležitost k růstu a prosperitě milionům prodávajících i kupujících z více než 190 trhů světa. Společnost eBay vznikla v roce 1995 v kalifornském San Jose a v současné době je jedním z největších a nejnavštěvovanějších internetových tržišť na světě. V roce 2021 přesáhl hrubý objem zboží na eBay hodnotu 87 miliard dolarů. Další informace o společnosti a jejím globálním portfoliu značek najdete na www.ebayinc.com. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!