FERDUS na mezinárodním setkání v Correggiu

6. října 2023, 10:15

Firma FERDUS spolupracuje s nadnárodní skupinou Nexion, a proto se ve dnech 5. – 8. 9. 2023 vypravila česká reprezentace do italského Correggia na oslavy 35. výročí založení společnosti Bright, která spolu s domácím podnikem Corghi tvoří páteř uskupení.

Akce byla určena pro obchodní partnery z celého světa. Kromě různých regionů Evropy se zde účastnily také delegace z Austrálie, Afriky, USA nebo Blízkého východu. Nechybělo přitom rovněž zastoupení řady dalších značek Nexionu, například Mondolfo Ferro, Teco, HPA-FAIP, Sice atd.

Hlavním tématem bylo především zhodnocení spolupráce v posledních pěti letech, kdy se Bright postupně plně integroval do sdílení vývoje, výroby a servisu Nexionu. Došlo ale i na další vystoupení a prezentace včetně příspěvku Ing. Jiřího Dočkala, ředitele FERDUS s.r.o. s cílem akcentovat významnost středoevropského okruhu z pohledu partnerského i zákaznického.

Doprovodný program zahrnoval fyzické představení nových modelů vyvažovaček, zouvaček, zvedáků a geometrií společně s prohlídkou dvou výrobních závodů. Na závěr proběhla slavnostní večeře.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!