Nová Glasurit 522-55 přísada při schnutí na vzduchu

7. ledna 2019, 14:14

Aby se zvýšila rentabilita lakoven, není vždy potřeba investovat ve velkém. I s relativně malými novinkami lze zvýšit účinnost a počet zakázek lakovny. Umožňuje to nová přísada, kterou vyvinul Glasurit, prvotřídní značka autoopravárenských barev a laků společnosti BASF.

Nová Glasurit 522-55 přísada pro rychlé schnutíGlasurit 522-55 přísada při schnutí na vzduchu resp. při teplotě v dílně byla speciálně vyvinuta jako turbo na schnutí základových plničů 500-ového radu a zajišťuje, aby Glasurit HS základové plniče 285-505 šedý, -555 černý a -655 bílý byly brousitelné při teplotě 20 °C již po 40-ti minutách. Uvedené tři základové plniče se používají v mnoha lakovnách všude ve světě, neboť jako brusné plniče vytvářejí optimální podklad pro špičkové opravárenské lakování. Díky této přísadě lze efektivnost výše uvedených základových plničů výrazně zvýšit.

Glasurit 522-55 přísada při schnutí na vzduchu je nejen nový výrobek, ale umožňuje i dosažení velmi hospodárného procesu – rychlé schnutí plničů na vzduchu resp. při teplotě v dílně. Autoservisům a lakovnám tak nabízí velké množství výhod. Šetří náklady na energie, volné místo v lakovací kabině a sušící resp. vypalovací pec mohou využívat na další opravárenské zakázky a zvýšit tím svou produktivitu. Tento proces je vhodný i na opravy plastových dílů, protože při schnutí na vzduchu je garantováno, že plastové díly nemění svůj tvar.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!