Servind se stal výhradním dovozcem lakovacích boxů Blowtherm

21. ledna 2019, 12:02

Společnost Servind podepsala v druhé polovině minulého roku smlouvu s italskou společností Blowtherm, která je lídrem v produkci lakovacích boxů a přípravných stáních v průmyslovém a automobilovém odvětví. Servind se tak stal jejím výhradním dovozcem do České republiky. 

Servind je výhradním dovozcem lakovacích boxů Blowterm

„V současné době průmyslová skupina Blowtherm exportuje výrobky do více než 80 zemí a zůstává tak světovým lídrem v produkci lakovacích kabin v průmyslovém a autoopravárenském odvětví. Vybavení je vyráběno výhradně v italském závodě v Camposampiero (PD) a splňuje nejvyšší kritéria bezpečnosti a kvality,“ popisuje společnost ředitel exportu, pan Matteo Benini.

Produkty Blowtherm přináší na český trh mimo vysokou úroveň zpracování i nová technická řešení. Jedná se především o specifické umístění hořáku, který ohřívá nasávaný vzduch před samotným ventilátorem, a proto dochází k dokonalému promíchání studeného a ohřátého vzduchu, který vstupuje do kabiny.

Stropní plénum je možné vybavit systémem Ultra Air Zone, tj. rozdělit stropní plénum na čtyři segmenty. Lakýrník si může libovolně zapnout oblast, kde potřebuje proudění vzduchu pro probíhající lakování. Tímto systémem je možné vybavit i přípravné stání. Výhodou je také pneumaticky ovládaná klapka cyklů místo ovládání servomotorem.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!