Glasurit ECO Balance: Nová produktová řada s ekologickou přidanou hodnotou

18. února 2019, 10:59

Firma Glasurit poprvé uvedla na trh autoopravárenské lakovací produkty řady Eco Balance, které se vyrábějí v souladu s certifikovanou metodou rovnováhy biomasy. Nová produktová řada napomáhá k tomu, aby se šetřily fosilní zdroje a CO2.

Glasurit ECO Balance

Přispívají tím k udržitelné ochraně životního prostředí a ovzduší nejen Glasurit, ale i autoservisy a lakovny, které používají tyto nové produkty. Nové portfolio zahrnuje celkem šest výrobků, mimo jiné základový plnič, tmel, tužidlo, bezbarvý lak a přísadu, které se používají především při takzvaných opravách nárazníků a odstranění malých a středních poškození.

V současnosti ještě není možné získávat všechny suroviny z obnovitelných zdrojů. Aby se chránili cenné přírodní zdroje, používá společnost BASF již při výrobě základních produktů obnovitelné suroviny jako např. bionafta nebo bioplyn z organického odpadu nebo rostlinných olejů spolu s fosilními surovinami.

Všechny lakovací produkty z řady disponují vlastnostmi tak, jak to je již standardní u produktů Glasuritu. Nové výrobky umožňují autoservisům a lakovnám dosáhnout pro své zákazníky efektivní opravu, která uvolňuje do ovzduší méně CO2 a tím nabízí přidanou hodnotu v oblasti ekologie.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!