Nová Mirka Deros pro těžko dostupná místa

11. března 2019, 14:50

Finský výrobce brusiva, leštění a nářadí Mirka, který je v České republice zastoupen společností SERVIND, rozšiřuje rodinu elektrických brusek Mirka Deros o další unikátní orbitální brusku.

Mirka Deros

Tato bruska s průměrem 77 mm se zdvihy 2,5 nebo 5 mm je skvělá pro broušení v těžko dostupných místech, malých ploch, nárazníků či k renovaci akrylátových světlometů. Díky svým kompaktním rozměrům se vyznačuje velkou výkonností.

„Ať už pracujete v lakovně, v truhlářské dílně nebo na stavbě, kde brousíte několik hodin denně, jsou vždy klíčovými faktory efektivita a ergonomie. Před oficiálním uvedením na trh byla bruska testována u vybraných zákazníků. Tito oceňovali především vysokou účinnost, nízký profil, nízkou hmotnost a minimální úroveň vibrací,“ říká Mats Bystedt, manažer portfolia elektrického nářadí.

Nejmenší přímá elektrická bruska na trhu má bezkartáčový motor, který udržuje konstantní rychlost i při vysokém zatížení. Hodnoty vibrací jsou nejnižší ve své třídě a symetrický design zajišťuje pohodlné uchopení, což znamená, že můžete brousit dlouhou dobu bez známek únavy.

Díky lehké regulaci lze rychlost nastavit okamžitě. Samostatný přepínač zapnutí / vypnutí zajišťuje snadnou a bezpečnou manipulaci. Mirka Deros má integrovaný snímač vibrací a je vybavena technologií Bluetooth. Díky tomu lze rychle přenášet údaje o vibracích, rychlosti a využití do aplikace myMirka.

Čeští a slovenští zákazníci se na nové brusky mohou těšit v průběhu jara.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!