Nový Glasurit 283-1780 CV Multi Wash základový plnič

15. dubna 2019, 11:30

Glasurit, značka společnosti BASF, napomáhá profesionálnímu lakování automobilů neustálým vývojem nových produktů, které urychlují procesy. Základový plnič 283-1780 CV Multi Wash nabízí možnost ještě více zjednodušit práci.

Nový Glasurit 283-1780 CV Multi Wash základový plničČas odvětrání tohoto základového plniče při teplotě v dílně je jen 30 minut, čímž mohou autoservisy a lakovny využívat uvolněná místa v sušicích kabinách pro jiné zakázky a tím mají možnost vykonávat své pracovní postupy ještě více efektivněji.

Díky svým všestranným možnostem použití je Glasurit 283-1780 CV Multi Wash základový plnič vhodný nejen na drobné opravy, ale i na kompletní prvolakovaní.

V závislosti na zakázce může lakýrník použít tento základový plnič při dvouvrstvém postupu lakování nebo si v třívrstvém postupu připravit základ pro špičkový finální výsledek lakování. Zároveň tak budou různé podklady – od hliníku přes ocel až po pozinkované montované a nástavbové díly – bezpečně chráněny před korozí.

Svou výraznou flexibilitou při jeho používání umožňuje Glasurit 283-1780 CV Multi Wash základový plnič lakovnám optimalizovat jejich pracovní procesy, zvyšovat efektivitu a dosahovat tak dokonalého výsledku lakování.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!