Ohlédnutí se za Lakýrník campem

21. června 2019, 14:03

Na přelomu května a června tohoto roku se uskutečnil již druhý ročník workshopů od společnosti Interaction pod příznačným názvem Lakýrník camp. V pohodovém prostředí kempů se prezentovali jednotliví dodavatelé s produktovými novinkami a vychytávkami v oboru oprav a lakování vozidel.

Akce byla určena zejména pro zákazníky společnosti Interaction a to především z pozice lakýrník.

Ohlédnutí se za Lakýrník campem

Účast na jednotlivých kempech předčila první ročník a i díky počasí, které se vydařilo, byla akce opět úspěšná.

S revolučním systémem v lakování PPS pro přípravu a aplikaci barev a dalšími novinkami brusného systému Festool se prezentovala společnost 3M, na stánku společnosti Car Systém mohli účastníci shlédnout názornou ukázku UV materiálů a matovacího leštění, zástupce společnosti SATA prezentoval především novinky z oblasti vzduchotechniky a nové lakovací kukly.

Technici společnosti Interaction, kteří se na jaře tohoto roku vrátili z intenzivního školení v centrále společnosti Spies Hecker, mohli své nově nabyté znalosti a zkušenosti předat dále a představit novinku z oblasti lakování a to především produktů z řady Speed-TEC. Další zajímavou a touto dobou stále více aktuální problematika byla prezentace nejnovějších trendů v oblasti digitálních koloristických nástrojů Phoenix a výhody přechodu na 100 % wifi včetně nové váhy.

Společnost DeVILBISS představila svoji novinku na trhu a to nejpokrokovější stříkací pistoli na trhu DV1.

Společnost SIA si pro zúčastněné lakýrníky připravila prezentaci kompletního portfolia revolučního brusného systému a Kwasny zase své portfolio aerosolů. Technici společnosti Interaction ještě přispěli s prezentací systému čistění pistolí.

Mimo tyto prezentace byl k vidění například jedinečný mobilní sloupový zvedák  IKOTEC nebo novinka na trhu lakovací stojan na kola.

Akce se zúčastnili i obchodní zástupci a realizační tým společnosti Interaction, kteří tak mohli na místě zodpovědět případné další dotazy účastníků a po prezentaci posedět u příjemně vyhlazeného piva.

Společnost Interaction se již nyní těší na třetí ročník.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!