Nový Glasurit 151-170 SD UV základový plnič šedý

5. září 2019, 16:12

Malá a střední poškození patří v současné době v autoservisech a lakovnách k nejčastějším opravám. Produktem Glasurit 151-170 SD UV základový plnič šedý mají nyní lakýrníci k dispozici osvědčený produkt, a to ve spreji, který dělá opravu především drobných poškození ještě více hospodárnější.

Nový Glasurit 151-170 SD UV základový plnič šedýTento UV základový plnič ve spreji se dodává připraven k použití a je rychle po ruce vždy, když se musí malé plochy připravit na lakování. Tím lakýrníci získávají flexibilitu a šetří svůj čas, protože už není nutná příprava a čištění stříkací pistole.

UV základový plnič ve spreji nabízí díky svému rychlému a jednoduchému procesu tytéž vlastnosti jaké má Glasurit 151-170 UV základový plnič šedý. Zajišťuje velmi dobrou odolnost vůči korozi a prvotřídní stav vrchního laku. Má vynikající přilnavost na kovech a plastech a tím je ideální pro opravu malých a středních poškození, které schnou pomocí záření UV-A lampy. Tento typ sušení je mimořádně efektivní a garantuje, že plastové díly nemění svůj tvar, protože při tomto sušení již nevzniká teplo.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!