Společnost BASF je již po čtrnácté oceněna společnosti General Motors jako „Dodavatel roku“

16. prosince 2019, 18:08

Společnost BASF již počtrnácté od roku 2002 získala od společnosti General Motors (GM) ocenění „Dodavatel roku“. Tato cena se uděluje dodavatelům, kteří vynikají takovými výkonnostními kritérii jako jsou kvalita, realizace zakázek, inovace a celkové náklady.

Ocenění pro společnost BASF

„Na naše dodavatele klademe vysoké nároky,“ říká Steve Kiefer, zastávající v GM pozici Senior Vice President, Global Purchasing and Supply Chain. „Vy jste je vysoce překročili, abyste poskytli kvalitu a inovace, které nám pomáhají získávat zákazníky pro jejich aktivní život.“

K nositelům ocenění patří společnosti, které nabízejí GM své produkty a služby v oblastech jako jsou: díly a komponenty pro automobily, dodavatelský řetězec a logistika, služby zákazníkům a nepřímé služby.

Společnost BASF podporuje společnost GM svou širokou nabídkou koloristických řešení, moderních lakovacích procesů, technických plastů a polyuretanových technologií při zdokonalování produktivity a také při ochraně životního prostředí. Divize BASF Coatings dodala společnosti GM svůj integrovaný proces, který šetří čas a přírodní zdroje a zásobuje většinu výrobních zařízení GM progresivními technologiemi pro povrchové úpravy.

„Toto vyznamenání je výsledkem výrazné orientace na zákazníka v celé divizi BASF Coatings. Naše obchodní vztahy s GM stavějí na inovacích, službách a neustálém zdokonalování spokojenosti zákazníků,“ říká Dirk Bremm, ředitel divize Coatings společnosti BASF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!