Hydraulické zvedáky od AMI nyní k zakoupení u firmy Interaction

8. července 2020, 14:13

Společnost Interaction se snaží rozvíjet nabídku produktů. V oblasti karosářského příslušenství tak od července do svého portfolia zařazuje nabídku od českého výrobce zvedáků AMI.

Hydraulické zvedáky od AMI

Jedná se o hydraulické zvedáky špičkové kvality s 10letou zárukou, kde oproti levným čínským zvedákům dostává zákazník viditelný rozdíl. Protože AMI zvedáky vyrábí a nepřekupuje, je možné každý zvedák upravit a přizpůsobit potřebám zákazníka, jejich výroba je velmi flexibilní. Zakládají si také na záručním i pozáručním servisu.

AUTO MOTIVE INDUSTRIAL a.s. je ryze českou firmou s dlouholetou tradicí strojírenské výroby. Své zkušenosti v současné době využívá zejména v rámci hlavního výrobního programu, kterým je produkce automobilových hydraulických zvedáků.

Firma vyrábí hydraulické zvedáky různých typů a variant doplněných bohatou nabídkou příslušenství, které jsou přizpůsobené všestranným potřebám autoservisů a dílen. Přibližně 73 % zvedáků AUTO MOTIVE INDUSTRIAL úspěšně exportuje nejen na evropské trhy, ale i do zámoří. V nabídce naleznete i zvedáky pro průmysl – kolejová vozidla s velkou nosností až 7.500kg na kolo.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!