Tým Mercedes – AMG Petronas F1 září opět v nových barvách od SPIES HECKER

9. dubna 2021, 10:37

Pro rok 2021 zvolil tým Mercedes-AMG Petronas F1 nový odstín černé barvy v kombinaci s novým zeleným odstínem PETRONAS.

Mercedes-AMG Petronas F1

Design černé se vrací zpět týmu, který je dominantní ve Formuli 1 a zapsal se do historie sedmi po sobě jdoucími mistrovskými tituly konstruktérů FIA Formule 1.

Andrew Moody, vedoucí designu a grafiky týmu Mercedes-AMG Petronas Formule 1, říká: „Nový design kombinuje černý odstín a opětovné zavedení našeho ikonického Stirling Silver. Design jsme vylepšili také o nový zelený odstín PETRONAS. Vínová barva, která zastupuje hlavního partnera INEOS, je také zpět.“

Tým se již více než sedm let spoléhá na Spies Hecker, jednu z prémiových globálních značek nadnárodní společnosti Axalta, předního světového dodavatele lakovacích materiálů a oficiálního dodavatele týmů.

Výkon a dokonalost

Mercedes-AMG F1 W12 E Performance poprvé v historii, používá označení E PERFORMANCE, což znamená užší sladění týmu s výkonovou divizí Mercedes-AMG.

E PERFORMANCE je značka nové technologie, která bude použita v označení produktů u všech připravovaných hybridních vozů Mercedes-AMG performance.

Nápis AMG je nalakovaný. Mnoho lidí předpokládá, že jsou to samolepky, ale nejsou. Odstín nápisů je odstupňován (od bílé po šedou) – podle toho, kde se nachází, takže se jedná o velmi složitou oblast designu. Z tohoto důvodu se musí spolehnout na kvalitu produktů Spies Hecker, protože druhý pokus prostě není. Lakýrníci potřebují perfektní rozliv, snadné míchání a dokonalou povrchovou úpravu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!