Servind: Nové produkty Colad

7. února 2022, 12:17

Značka Colad přináší nové produkty pro lakovny. Mezi ně patří přípravek pro obkreslení lemů, sada na údržbu pistole 22ks a polomasky kategorie FFP2 s ventilkem. Vše naleznete v nabídce firmy Servind.

Colad přípravek pro obkreslení lemů

Nástroj pro obkreslení lemů karoserie vozu od společnosti Colad je značkovací nástroj, který pomůže sledovat a označovat původní linie karoserie vozidla plynulým pohybem. Přiložená tužka označí vnější linie karoserie vozidla, a to i na obtížných kulatých a zakřivených dílech, jako jsou podběhy kol, dveře atd. Takové značení lze použít ke sledování linie vozu, zlepšení a urychlení procesu broušení takto označených dílů.

Jak správně označit linii karoserie vozu?

  • pomocí černého kolečka lze nastavit vzdálenost linie karoserie vozu
  • pomocí stříbrného kolečka lze nastavit pozici uhlové tužky
  • plynulým pohybem označte linii karoserie
  • aplikujte také na vrstvě s plničem

Colad sada na údržbu pistole 22ks

Jde o 22dílný box pro dokonalé čištění všech typů stříkacích pistolí a speciálně navržený pro stříkací pistole HVLP. Krabice obsahuje typy kartáčů a jehel k čištění trysky, vzduchového uzávěru, průchodu vzduchu a vnějšku stříkací pistole.

Colad polomaska FFP2 s ventilkem balení 12ks

Maska Colad s ventilem je navržena tak, aby účinně zadržovala prachové částice v kategorie FFP2. Je velmi lehká, pohodlná při nošení a nabízí velmi nízký odpor při dýchání. Ventil nabízí větší komfort během pracovního procesu.

Masku nepoužívejte déle než 8 hodin.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!