Interaction připravuje Lakýrník camp 2022

13. května 2022, 10:06

Společnost Interaction připravuje již třetí ročník vzdělávacího programu formou workshopů v kempech určeném pro lakýrníky. 

Lakýrník camp

V letošním roce po dvouleté odmlce a omezování osobního kontaktu mohla firma Interaction opět začít připravovat další v pořadí již třetí ročník vzdělávacího programu formou workshopů v kempech určeném pro lakýrníky pod příznačným názvem „LAKÝRNÍK CAMP“.

V minulých letech se společnost Interaction rozhodla inovovat tradiční soutěž Lakýrník Cup novou akcí ve stylu pracovních workshopů – s názvem Lakýrník Camp, jehož úspěšný první ročník proběhl v roce 2017 a v roce 2019 se s velkým úspěchem uskutečnil druhý ročník. Cílem této inovace je zapojení ještě většího počtu účastníků (lakýrníků) do akce s využitím prostorného prostředí, které umožňuje komplexní předvedení nového produktového portfolia a školení, s následnou výměnou zkušeností v pohodové atmosféře kempů.

Akce se bude konat vždy v pátek/sobotu po dobu 4 týdnů od 20. 5. do 24. 6. 2022. Akce je určená především pro zákazníky (lakýrníky) společnosti Interaction s.r.o. Akce je celorepubliková, tzn. je určená pro všechny regiony dle působnosti.

Lakýrník camp

Součástí workshopů jsou prezentace dodavatelů společnosti Interaction. Mezi partnery akce, kteří se již těší na představení svých produktových novinek, nechybějí značky Spies Hecker, 3M, SATA, Carsystem, SIA a Kwasny.

Akce se konají vždy v pátek/sobotu po dobu 4 týdnů od 20. 5. do 24. 6. 2022.

  • 20. 5. 2022 – Kemp Chlumec nad Cidlinou
  • 27. 5. 2022 – Caravan camp Valek, Chrustenice
  • 10. 6. 2022 – Caravan camp Valek, Chrustenice
  • 24. 6. 2022 – Kemp HRANICE

Cílem je představení nových produktů/technologií a sdílení zkušeností volnou formou. Akce se vždy zúčastní také zaměstnanci IA z technického a obchodního úseku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!