Pokročilý nástroj pro porovnávání barev PPG DigiMatch™

17. dubna 2023, 11:18

Nový spektrofotometr od PPG je praktický, rychlý a uživatelsky příjemný. Vyznačuje se moderní technologií a ergonomickou konstrukcí, takže jej lze ovládat jednou rukou. Kamera se systémem šesti úhlů měření umožňuje přesné a rychlé měření odstínů a přesný výběr vhodné receptury.

Vlastnosti spektrofotometru PPG DigiMatch™

  • Intuitivní 2,8palcový dotykový displej s vysokým rozlišením a velkými ikonami usnadňujícími navigaci.
  • Dokovací stanice slouží nejen pro uložení fotospektrometru, ale především pro bezpečné a bezprašné nabíjení. Navíc je vybavena kalibračním terčem.
  • Přenosný, ergonomický, lehký a kompaktní. Umožňuje získat data i z méně dostupných míst na vozidlech.
  • Víceúhlový barevný fotospektrometr s 5 geometriemi a 5 pozorovacími úhly poskytuje zvětšený obraz, aby se zabránilo chybám při načítání.
  • Exkluzivní tvar a koloristika s možností připojení přes WiFi nebo USB kabel.
  • Bezproblémová integrace i kompatibilita s PAINTMANAGER® XI, PPG LINQ™ Color a PPG VisualizID™.

Výhody PPG DigiMatch™

Vylepšené funkce

Díky třem senzorům rozmístěným kolem měřicího portu PPG DigiMatch™ zabere načtení i „obtížného“ odstínu v průměru pouhých 30 sekund, což výrazně urychluje práci lakýrníka a zvyšuje efektivitu lakovny.

Úspora materiálů

Snížení nákladů na materiály a čas strávený přípravou zkušebních nástřiků používaných v klasickém procesu přípravy barev. S PPG DigiMatch™ mají uživatelé možnost porovnat barvy na sousedních dílech.

Mobilita

Kompaktní, intuitivní zařízení je zcela mobilní s možností připojení přes Wi-Fi. PPG DigiMatch™ je lehký a lze jej používat jednou rukou na rozdíl od jiných spektrofotometrů s barevnou kamerou. Zařízení má velkou paměť, do které lze uložit až 160 měření.

Jednoduché použití

Ačkoliv je DigiMatch™ vybavený nejmodernější technologií PPG, je jeho ovládání jednoduché a používaní nevyžaduje žádné speciální znalosti. Kvalitní a dobře čitelný displej s velkými ikonami nabízí jednoduché a intuitivní ovládání. DigiMatch™ se bez problémů připojuje k PPG VisualizID™, měří a identifikuje odstíny mnohem rychleji a spolehlivěji než kdykoli předtím.

Nový spektrofotometr PPG DigiMatch™ je již dostupný u oficiálního distributora značky PPG společnosti Autoslužby JANOUŠEK s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!