R-M ještě rychlejší díky plně automatickému míchacímu zařízení Alfa CR4/CR6

18. března 2024, 11:43

BASF, největší chemická společnost na světě, představila pro svou prémiovou značku autolakýrnických materiálů R-M revoluční plně automatické míchací zařízení Alfa CR4/CR6, Powered by Refinity.

To umí dokončit přípravu až 6 mixů najednou za méně než 15 minut, což představuje úspěch z hlediska rychlosti a přesnosti. V porovnání s manuální přípravou, při které trvá jedno míchání v průměru 6 minut, ušetří lakovna na přípravě barev s míchacím zařízením Alfa až 60 % času. Značně se tak zvyšuje propustnost lakovny a její efektivita a produktivita. Lakýrníci se díky automatickému míchacímu zařízení mohou namísto zdlouhavého ručního míchání odstínů soustředit na jiné činnosti.

Odstíny připravené na Alfa CR4/CR6 jsou přesné, a to již od velmi malých objemů, což zákazníci ocení například při míchání barev pro aplikaci na test karty. Odpadá tak plýtvání materiálem, spotřeba materiálu lakovny je optimalizována a chyby způsobené lidským faktorem během ručního míchání jsou eliminovány. Lepší přesnost namíchaných barev vede také k menšímu počtu nákladných předělávek.

Alfa CR4/CR6, Powered by Refinity, funguje výhradně s R-M AGILIS, nejrychlejším vodou ředitelným bázovým systémem na trhu.

Importérem značky R-M pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!