CLEPA pořádá událost „Materials Regulations Event“

7. března 2019, 12:44

CLEPA, spolu s podporou DXC, pořádá konferenci na téma materiálů používaných v automobilovém průmyslu. Akce se bude konat 21. a 22. května 2019 ve Stuttgartu.

Automobilový průmysl používá velké množství materiálů k výrobě vozidel včetně železa, hliníku, oceli, skla, pryže a mědi. Tyto materiály se během desetiletí značně rozvinuly, staly se propracovanějšími, lepšími a bezpečnějšími. Jejich využití se vyvinulo paralelně s novými technologiemi výroby automobilů.

Materials Regulations Event od CLEPAVysoce výkonné materiály přispívají k vytváření lehčích vozidel a přispívají k jejich ekologickému výkonu. Výzkum a vývoj v oblasti lehkých materiálů jsou zásadní pro snížení jejich nákladů, zvýšení jejich schopnosti recyklace, umožnění jejich integrace do vozidel a maximalizace jejich přínosů pro úsporu paliva. Lehká váha bez ztráty pevnosti a rychlostních vlastností je přítomností a budoucností automobilového průmyslu. Přináší inovativní materiály do přední linie návrhu.

CLEPA, Evropská asociace dodavatelů automobilů, sezvala odborníky, aby diskutovali o těchto a dalších tématech během „Event Regulation“. Tato akce je největší konferencí o regulaci materiálů v Evropě a je tedy jedním z nejvíce očekávaných schůzí tohoto odvětví každý rok.

Více informací a možnost přihlášení naleznete v angličtině přímo na stránkách CLEPA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!