Pirelli zdokonaluje své All Season produkty

19. března 2018, 18:31

Rok 2018 je pro Pirelli důležitý v oblasti inovativního vývoje celoročních produktů. V tomto roce si pro tento segment výrobce připravil několik novinek.

Nejnovějším produktem nesoucím známou značku Cinturato je evolucí dosavadní Pneumatika Pirelli Cinturato All Season Pluspneumatiky Cinturato All Season. Nové Cinturato All Season Plus garantuje řidičům pohybujícím se v městských oblastech vyšší výkonnost. Bylo vyvinuto v návaznosti na rostoucí potřeby zákazníků lepších výkonů za všech povětrnostních podmínek. Zlepšena byla celková výkonnost, se speciálním zaměřením na sníh a mokro, garantující bezpečnější jízdu. V roce 2018 dochází k rozšíření portfolia o 10 rozměrů pro SUV a crossovery, což plně odpovídá vývoji vozového parku a potřeb zákazníků. Nejrozšířenější rozměry nabídnou zákazníkům i varianty s technologií Seal Inside za účelem poskytnutí široké řadě vozidel možnost rozšířené mobility.

Pirelli připravilo novinku i pro segment All Terrain, který je vysoce rostoucím v každém regionu. Nové Scorpion All Terrain Plus kombinuje technologie efektivní směsi a agresivního vzhledu s cílem poskytnout majitelům SUV a lehkých terénních vozidel odolnou pneumatiku, která je zároveň vysoce výkonná v obtížných podmínkách mimo silnice. Nabízí to nejlepší z obou světů. Je maximálně výkonnou off-road pneumatikou, která si ovšem udržuje patřičné kvality i pro provoz v běžném silničním režimu. Klíčem pro takto univerzální využití je nová generace směsi přinášející optimalizovanou odolnost, trakci, opotřebování. Pneumatika poskytuje optimální trakci na sněhu, bočnice tak může být značena symbolem sněhové vločky.

Pneumatika Pirelli Scorpion Zero All SeasonNová pneumatika Scorpion Zero All Season je vysoce výkonnou (UHP) pneumatikou určenou pro vozy SUV z prémiové a prestižní kategorie, která je reakcí na požadavky nových výkonných celoročních produktů pro moderní SUV. Scorpion Zero All Season disponuje asymetrickým tvarováním dezénu se zkosenými bloky v ramenní části pneumatiky za účelem zvýšení kontroly a zlepšení chování při brzdění. Čtyři široké podélné drážky zajišťují vynikající odvod vody, čímž výrazně přispívají k mimořádné výkonnosti a bezpečnosti na mokrém povrchu.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!