Pneumatika Hankook pro elektromobily získala cenu

22. října 2018, 9:40

Pneumatika příští generace výrobce Hankook pro sektor elektromobility, Kinergy AS ev, získala ve finálním kole cenu International Design Excellence Awards (IDEA). Kinergy AS ev představuje kombinaci progresivní technologie s obzvlášť nízkou hladinou valivého hluku, lepší ovladatelností a vyšším komfortem jízdy. Cena byla udělena za inovativní design.

Pneumatika výrobce Hankook pro elektromobily získala cenu IDEA Award 2018Hankook Kinergy AS ev, pneumatika příští generace, určená pro sektor elektromobility, získala letošní cenu International Design Excellence Awards (IDEA) v ktergorii automotive a přeprava.

Pneumatika Kinergy AS ev se mimo jiné vyznačuje mimořádně nízkou hladinou valivého hluku po optimalizaci zacílené především na provoz elektromobilů. Komfort z jízdy, ovladatelnost, jízdní výkony pneumatiky Kinergy AS ev jsou srovnatelné s vysoce výkonnými pneumatikami pro vozidla se spalovacími motory. Tvar jednotlivých bloků připomíná vzhled elektrických obvodů a design bočnic, přizpůsobený elektromobilům, zaručují lepší aerodynamické vlastnosti a optimální chování za jízdy na různých typech vozovek.

Cenou IDEA 2018 výrobce Hankook získal mezinárodní uznání za své osobité pojetí designu a za svůj potenciál k utváření budoucnosti mobility. Výrobce Hankook pokračuje ve své strategii za svým cílem zastávat nadále vedoucí pozici inovátora v budoucím odvětví výroby pneumatik.

V oblasti designu se soutěž o prestižní cenu IDEA 2018, pořádaná společností Industrial Design Society of America, považuje po celém světě za nejvýznamnější záležitost, stejně jako soutěže o ceny „iF DESIGN AWARD“ a „Red Dot Design Award“. V soutěži o nejlepší design se hodnotí designové inovace, zkušenosti spotřebitelů, přínos pro uživatele, korporátní sociální odpovědnost, estetika, atd.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!