Pneumatiky Nexen získaly ocenění v soutěži Good Design Awards

31. ledna 2019, 14:10

Společnost Nexen Tire získala ocenění v soutěži Good Design Awards pro rok 2018 v kategorii doprava. Pneumatiky ROADIAN MTX se dvěma různými koncepty ztvárnění bočnic získaly cenu za svůj unikátní design.

 Pneumatiky Nexen

Pneumatiky ROADIAN MTX získaly ocenění především díky duálnímu ztvárnění bočnic. Zákazníci tak mají jedinečnou možnost výběru vzhledu pneumatiky na základě svých preferencí a typu vozidla. Zatímco první design je spíše tradiční, druhé ztvárnění je výraznější a připomíná drápy velké šelmy. Pláště jsou určeny především pro jízdu v terénu, ale i mimo něj, a to nehledě na to, jaké ztvárnění bočnic si zákazník vybere.

Výrazný design pláště napomáhá také při zajištění větší odolnosti pneumatiky a jízdnímu pohodlí, ke kterému navíc přispívá patentovaná technologie potlačující hluk. Pneumatika je strategicky navržena tak, aby bylo zabráněno souběžnému kontaktu bloků běhounu, což výrazně snižuje její hluk. MTX nabízí třívrstvou ochranu bočnic, která byla navržena pro větší stabilitu a odolnost při brázdění nezpevněných silnic.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!