ContiTrade představuje novou značku pneumatik – BestDrive Summer

4. dubna 2019, 10:01

Společnost ContiTrade, provozovatel servisní sítě BestDrive, se nyní rozhodla vytvořit exkluzivní značku pneumatiky, která má moderní design a vynikající technické vlastnosti. Vyrábět se bude v letním i zimním provedení pro osobní a VAN automobily.

BestDrive Summer

V každé palcové řadě ukazuje velmi dobré pokrytí potřeb trhu, nejen ve standardních rozměrech 14“ – 16“, ale také v rychle rostoucím segmentu 17“ – 18“. Například pro osobní vozy nabízí letní pneu v 64 rozměrech.

BestDrive Garance nabízí zákazníkům komplexní ochranu proti neopravitelnému poškození pneumatiky. Tato služba je v portfoliu naší servisní sítě již několik let. Novinkou k BestDrive pneumatice je však tzv. BestDrive Záruka spokojenosti, která zaručuje vrácení peněz v případě, že bude zákazník s těmito novými osobními pneumatiky z jakéhokoli důvodu nespokojen.

Pneumatika BestDrive se může pyšnit především vynikajícími technickými vlastnostmi. Většina rozměrů u osobních plášťů dosahuje hodnoty valivého odporu C a brzdění na mokru B. Hlavní přínosy pro zákazníka jsou:

  • Bezpečnost

Speciální konstrukce lamel v kombinaci s velkým počtem příčných drážek zvyšuje počet záběrových hran. Tím zlepšuje záběr a brzdění na mokré vozovce i při postupném opotřebování pneumatik.

  • Jízdní komfort

Velkou výhodou pro zákazníka je pohodová jízda díky vysokému jízdnímu komfortu s redukovanou hladinou hluku. Úroveň hluku ovlivňuje jednak uzavřené vnější rameno, které zabraňuje jeho šíření a také spojky bloků na vnitřním rameni a tenké boční drážky na obou ramenech, které úroveň hluku redukují.

  • Ekonomika provozu

Optimalizovaná silika směs a hustá struktura lamel na obou ramenech vede k lepšímu chlazení v oblasti ramen a tím ke snížení valivého odporu. Výhodou pro zákazníky je tedy nízká spotřeba paliva a také zvýšený kilometrový výkon „high mileage“.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!