Nové pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 získaly první místo

14. června 2019, 12:18

Pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 získaly první místo v testu letních pneumatik prestižního časopisu Auto Bild allrad, konkurenci v něm předběhly díky nejkratší kombinované brzdné dráze na suchém i mokrém povrchu. Časopis jim složil poklonu i za celkové užitné vlastnosti, dobrou ovladatelnost a přesnost jízdy.

Nové pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Eagle F1 Asymmetric 5, nejnovější univerzální letní silniční pneumatiky značky Goodyear získaly doporučení také od časopisů Gute Fahrt, Auto Bild a Auto Bild SportscarsVšechny ocenily nejnovější přírůstek řady Eagle F1 Asymmetric za dobré užitné vlastnosti na mokru – zejména brzdné vlastnosti a ovladatelnost.

Výsledky testů dokládají, že Eagle F1 Asymmetric 5 poskytují na mokru i na suchém povrchu jedinečné brzdné vlastnosti. Sofistikovaná směs pneumatik zaručuje dobré užitné vlastnosti na jakéhokoli počasí a dlouhou životnost. Inovativní styčná plocha pneumatik Goodyear zvětšuje kontakt s vozovkou a zkracuje brzdnou dráhu ve srovnání s předchozí oceňovanou generací Eagle F1 Asymmetric 3 o plná 4 % na mokru a o 7 % na suchém povrchu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!