Společnost Hankook Tire byla na udílení cen IDEA Award 2019 oceněna za inovativní koncepci pneumatik

6. září 2019, 11:14

Prémiový výrobce pneumatik Hankook byl vybrán mezi finalisty v kategorii automotive a dopravy na prestižním předávání cen International Design Excellence Awards (IDEA) 2019, které se konalo 21. srpna v Chicagu, USA. Společnost Hankook byla vyznamenána za svou koncepci pneumatik Hexonic a HLS-23.

Ocenění Hankook Tire na IDEA Award 2019

Hexonic je pneumatika pro zcela autonomní vozidla pro sdílení automobilů a zaručuje nejlepší jízdní komfort. Zabudované skenery analyzují silnici v reálném čase a používají přitom samostatné senzory na profilu pneumatiky. Zjišťují se podmínky jako je přilnavost, teplota a povrch silnice a vzorky pneumatik se těmto podmínkám příslušně přizpůsobí.

Pneumatiky HLS-23 byly vyvinuty pro automatizované logistické systémy a používají senzory pro vzájemné monitorování jejich pozice mezi vozidly a udržují zde konstantní vzdálenost. Kromě toho pneumatika zajišťuje spolehlivý jízdní výkon a přispívá tak k bezproblémovým automatickým dodávkám zboží.

Han-Jun Kim, generální ředitel společnosti Hankook Tire Europe uvádí: “Jsme velmi potěšeni, že jsme dostali ocenění IDEA, jedno z nejprestižnějších ocenění v oblasti designu na světě. Ocenění z IDEA 2019 umožňuje společnosti Hankook ukázat světu svou vedoucí pozici v inovativním designu. Budeme nadále pokračovat v našem úsilí o zlepšování naší špičkové technologie a konkurenceschopnosti přední světové společnosti.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!