Bridgestone představí na CES 2020 komplexní řešení pro mobilitu

19. prosince 2019, 11:04

Společnost Bridgestone Corporation (Bridgestone), největší světový výrobce pneumatik a gumárenských produktů, se jako vystavovatel poprvé zúčastní každoročního veletrhu spotřební elektroniky CES (Consumer Electronics Show) v Las Vegas, jehož nadcházející ročník se koná ve dnech 7. až 10. ledna 2020.

CES 2020

Bridgestone zaměří ve své interaktivní expozici pozornost na několik řešení pro mobilitu, jejichž prostřednictvím přispěje k realizaci autonomní budoucnosti s rozšířenou mobilitou a vyšší úrovní bezpečnosti i hospodárnosti.

„CES je pro Bridgestone jedinečnou příležitostí k tomu, abychom ukázali, jak se přeměňujeme v nejdůvěryhodnějšího partnera pro řešení mobility,“ řekl TJ Higgins, viceprezident a ředitel pro globální strategie ve společnosti Bridgestone.

„Bridgestone se opírá o téměř 90letou historii využívání vyspělých technologií a výzkumu k vývoji pokrokových produktů, služeb a řešení pro svět v pohybu. Co se týče budoucnosti, kombinujeme naše odborné znalosti v oblasti pneumatik s rozmanitými digitálními řešeními. Výsledkem jsou síťově propojené produkty a služby na podporu bezpečné a trvale udržitelné mobility. Bridgestone tak i nadále přispívá k rozvoji lidské společnosti.“

Bridgestone vystaví na veletrhu CES řadu nejmodernějších řešení pro mobilitu. Mezi ně patří i následující řešení:

  • Bezvzduchové pneumatiky Bridgestone pro rozšířenou mobilitu – Bridgestone se opírá o téměř 90letou historii zásadních produktových inovací a vyvíjí pneumatiky, které umožňují bezpečnou a bezproblémovou mobilitu. Bridgestone ve své výstavní expozici na veletrhu CES představí své portfolio vyspělých bezvzduchových pneumatik, včetně konceptů pro osobní mobilitu a využití ve firemních vozových parcích. Návštěvníci veletrhu CES se budou moci na exponátech přesvědčit o tom, že bezvzduchové pneumatiky Bridgestone vytvářejí s kolem velmi odolný celek. Díky této konstrukci nemusí být pneumatiky huštěny vzduchem. Tím jsou v podstatě eliminovány časové ztráty a rizika spojené s defektem pneumatiky. Bridgestone rovněž vystaví elastickou konstrukci kola a bezvzduchové pneumatiky pro lunární vozidlo, které je aktuálně vyvíjeno pro mezinárodní vesmírnou výzkumnou misi.
  • Preventivní technologie chytré pneumatiky pro vyšší úroveň bezpečnosti – Současné technologie v oblasti mobility nedokážou sledovat dění v pneumatice a na povrchu vozovky, což je překážka na cestě ke zcela autonomní jízdě. Bridgestone uspokojuje tento požadavek novou generací digitálního dvojčete pneumatiky. Přitom využívá své patentované znalosti, senzory pneumatik a výkonné simulace. Bridgestone na veletrhu CES předvede, jak lze digitální dvojče a technologii síťově propojené pneumatiky používat k vytváření specifických predikcí, které mohou zvyšovat preciznost bezpečnostních systémů vozidla.
  • Webfleet Solutions pro vyšší hospodárnost – Platforma Webfleet Solutions společnosti Bridgestone používá data a analytiku pro maximalizaci hospodárnosti provozu milionů vozidel. Návštěvníci veletrhu CES budou moci sledovat simulaci platformy v pohybu, která ukáže, jak telematika řídí „ekosystém“ síťově propojených automobilů a zvyšováním bezpečnosti a nákladové efektivity mění způsob podnikání na celém světě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!