Hankook Technology Group otevírá CMF LAB pro výzkum v průmyslovém designu

30. března 2020, 12:28

Výrobce pneumatik Hankook uvádí na trh databázi „CMF LAB“ věnovanou výzkumu a kategorizaci současných trendů v designu v oblastech „barva“, „materiál“ a „povrch“. CMF LAB je součástí Model Solution, společnosti Hankook Technology Group, která podporuje výrobce pneumatik kreativními koncepty orientovanými na budoucnost. CMF Lab bude spolupracovat s britským designovým studiem „Chris Lefteri Design“.

Hankook Technology Group otevírá CMF LAB

Hankook a jeho společnost Model Solution otevírá vlastní kreativní laboratoř „CMF LAB“, která bude podporovat společnost Hankook ve vývoji vlastního produktu jedinečnými nápady a novými koncepcemi v této oblasti.

CMF je zkratka pro oblast průmyslového designu, která se zabývá základními principy a procesy použití barev, materiálů a povrchových úprav při vývoji designu výrobků. Jedním z prvních společných projektů firem Hankook a Model Solution je vývoj prototypu pneumatiky, která přizpůsobuje svůj tvar podmínkám vozovky.

CMF LAB v centrále Model Solution v Soulu slouží jako místo k výzkumu a kategorizaci vývoje trendů a možných aplikací produktů v oblasti barev, materiálů a povrchů. Činnost je rozdělena do šesti oblastí pokrývajících různé aspekty designu související s CMF – od nejnovějších trendů v designu po barevné trendy pantone a významné projekty. Model Solution bude CMF LAB používat jako strategický odrazový můstek pro nové obchodní expanze.

CMF LAB bude spolupracovat s britským designovým studiem Chris Lefteri Design na čtyřech tématech – retro, udržitelnost, pocit a fantazie. Tento balíček témat, nazvaný „CMF Package Box“, je navržen tak, aby v oblasti designu zprostředkovával jedinečné postřehy a inovativní procesy. Nabídne designérům a společnostem rozsáhlé poznatky a inspiraci pro budoucí vývoj. Chris Lefteri Design je designové studio pro odborníky na materiály. Studio poskytuje poradenské služby globálním společnostem v různých odvětvích, včetně automobilového a sportovního průmyslu a elektroniky.

Společnost Hankook Technology Group koupila Model Solution v květnu 2018, aby rozšířila svůj obchodní model. Od té doby Model Solution posílila konkurenceschopnost společnosti Hankook jako inovativní společnosti a upevnila růst a budoucí růstové faktory skupiny. Otevření CMF LAB je součástí růstové strategie Model Solution v oblasti vývoje produktů a hromadné výroby. Cílem je poskytovat špičková technologická a platformová řešení pro širokou škálu průmyslových odvětví, včetně spotřební elektroniky, robotiky, lékařských a zdravotnických zařízení a služeb v oblasti automotive.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!