Goodyear vstoupil do sezóny testů letních pneumatik dvěma vítězstvími

19. dubna 2021, 13:52

Značka Goodyear vstoupila úspěšně do sezóny testů letních pneumatik. Vedle ocenění mimořádné životnosti pneumatik Goodyear EfficientGrip Performance 2 ze strany největšího evropského automobilového klubu ADAC a vítězství nových Goodyear EfficientGrip 2 SUV v testu časopisu Auto Bild si úspěch připsaly i pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, které se v testech dvou německých odborných časopisů umístily před výrobky konkurenčních značek.

Goodyear pojal Eagle F1 Asymmetric 5 jako nejmodernější univerzální letní pneumatiky,“ řekl Piotr Nagalski, ředitel marketingu společnosti Goodyear v Evropě, „jsme hrdí na to, že prestižní německé magazíny Auto Zeitung a Gute Fahrt docenily jejich užitné vlastnosti na mokrých i suchých silnicích.”

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5Časopis Auto Zeitung pneumatiky ohodnotil nejvyšší známkou a doporučil je pro úspornou jízdu

Německý motoristický časopis Auto Zeitung ve svém posledním testu letních pneumatik vyzkoušel deset značkových výkonných pneumatik segmentu UHP v rozměru 225/40R18. Pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 test vyhrály s vynikajícím skóre a výrazným náskokem před pneumatikami na dalších místech. Získaly od časopisu také velmi žádané doporučení pro řidiče hledající nejúspornější pneumatiky.

Na redakci Gute Fahrt zapůsobil vývoj pneumatik

Časopis Gute Fahrt prověřil kvality osmi letních pneumatik v oblíbeném rozměru 245/40 R18Y. Pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 prokázaly skvělé užitné vlastnosti a staly se s náskokem vítězem celého testu. Gute Fahrt jejich nákup doporučila čtenářům a dala jim nejlepší celkové hodnocení „Velmi dobré +“.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 byly jedinými testovanými pneumatikami, které získaly známku „Velmi dobré“ ve všech kritériích týkajících se užitných vlastností – ovladatelnosti za sucha/mokra, brzdění s ABS za sucha/mokra a sklonu k aquaplaningu ve směru/do strany na kruhové dráze za mokra.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!