Pneuservis pro motorky nově v sítě BestDrive

29. dubna 2022, 9:29

Pneuservisní a autoservisní síť BestDrive rozšiřuje své portfolio služeb. Nově mohou zákazníci na vybraných pobočkách využít i plnohodnotný pneuservis motocyklů. Na zatím 7 pobočkách sítě BestDrive profesionálně vyškolení mechanici provedou kompletní výměnu moto-plášťů včetně demontáže kol.

BestDrive pneuservis pro motorkyVýměna zahrnuje demontáž a montáž kola z motocyklu, pneumatik na disku a případné vyvážení. Možná je i výměna pneumatik na přineseném, již demontovaném kole z motocyklu. Tyto služby nabízí pobočky Brno Ivanovice, Karlovy Vary, Olomouc, Ostrava Heřmanice, Plzeň Zátiší, Praha Smíchov a Svitavy. Zbylé pobočky v síti nabízejí pouze přezutí na demontovaných kolech. Ostatní pobočky v síti nabízejí pouze přezutí na demontovaných kolech.

 Servisní mechanici spolu s prodejním personálem v síti BestDrive se pravidelně vzdělávají.

Proškolení pracovníků na službu motopneuservisu proběhlo ve spolupráci s automobilní školou ISŠA Brno, která jako jediná v České republice vyučuje i obor opravář motocyklů. Jsou tak dokonale připraveni jak na prezentaci nabídky sortimentu, tak na odborně provedenou práci,“ uvádí Milan Vávra, servisní kouč sítě BestDrive.

„Na těchto 7 pobočkách, které v současné době nabízí kompletní službu motopneuservisu, plánujeme i rozšíření na pravidelný moto servis, jehož součástí bude i výměna oleje, filtrů apod.,“ dodává.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!