Pneumatiky GT Radial: Výborný výkon a dostupná cena

11. července 2022, 15:12

Objevte pneumatiky singapurské společnosti GT Radial z koncernu Giti, jehož počátky sahají až do roku 1951. Pneumatiky GT Radial jsou velmi oblíbené hlavně mezi řidiči vozů nižší a střední třídy, kteří hledají spolehlivé pneumatiky, za které neutratí půlku výplaty.

Stručná historie značky GT Radial

Počátky značky GT Radial se začaly psát v roce 1951, kdy vznikla společnost Giti Tire, pod kterou značka GT Radial patří. První roky se v Giti vyráběly především pneumatiky pro jízdní kola. V roce 1971 začíná také výroba pneumatik pro motocykly. A osobní pneumatiky GT Radial se vyrábí od roku 1981.

Vývoj také v Evropě

Světová vývojová střediska v Evropě, Americe a Asii vyrábí špičkové pneumatiky nejvyšší kvality. V evropském výzkumném a vývojovém středisku v Hannoveru se GT Radial soustředí na vývoj pneumatik pro evropské trhy. V prvovýrobě se montují například do automobilů koncernu General Motors, Alfa Romeo či BMW.

Propojení s motorsportem

V oblasti marketingu sází GT-Radial na propojení s vrcholovým motorsportem. Jeho logo tak na autě i na závodní kombinéze nosí např. Benjamin Boulbes, několikanásobný vítěz French Elite Drift FFSA Championship.

GT Radial Champiro FE1: Výhodná koupě pro střední třídu aut

GT Radial Champiro FE1 jsou letní pneumatiky pro vozy nižší střední a střední třídy s disky od 15″ do 17″. Pneumatiky si vás získají výbornou ovladatelností za deště a díky speciálním lamelám v dezénu minimalizují riziko aquaplaningu. Nejčastěji se prodávají rozměry 205/55 R16, 195/65 R15 a 225/50 R17.

Pneu GT Radial Champiro FE1 jistě zaujmou také směsí pro snížení valivého odporu, což přinese úsporu paliva a tišší jízdu.

GT Radial SportActive 2: Výkonné letní pneu za super cenu

Letní pneumatiky GT Radial SportActive 2 jsou výborným obutím pro sportovní svezení. Obujete je na vozy se sportovním charakterem s disky od 16″ do 20″. Pneumatiky potěší výbornými vlastnostmi na mokru, kde předčí i leckterou prémiovou pneumatiku. Oblíbené jsou hlavně rozměry 225/40 R18, 235/35 R19 a 275/40 R20.

Pneumatiky splynou s vozem v jedno tělo a poskytnou výbornou ovladatelnost za sucha i za mokra. Pokud chcete kvalitní letní pneu střední třídy, GT Radial Sportactive 2 jsou sázkou na jistotu. Z těchto pneumatik vychází i letní SUV pneu GT Radial SportActive 2 SUV, které se prodávají v rozměrech 235/60 R18, 235/55 R19 a 255/50 R19.

GT Radial Winterpro 2: Zimní pneu pro vozy kompaktní i střední třídy

GT Radial Winterpro 2 jsou nové zimní pneumatiky pro kompaktní a středně velké automobily. Pneu jsou dostupné také ve větších SUV rozměrech a přináší výbornou úroveň kontroly na mokrých i zasněžených silnicích a dlouhou životnost.

Hrany bloků tvoří podporu při zatáčení a zlepšují ovladatelnost v nepříznivých podmínkách. Unikátní dezén pneumatik poskytuje vynikající odvod vody a záběr na sněhu a nová směs gumy zajistí konzistentní výkony i za nejnižších teplot. Oblíbené rozměry těchto zimních pneu jsou hlavně 185/60 R15, 205/55 R16 a 215/60 R16.

GT Radial Champiro WinterPro HP: Zimní pneu pro maximální výkon

Zimní pneumatiky pro výkonné vozy GT Radial Champiro WinterPro HP vynikají krátkou brzdnou dráhou na sněhu a účinně eliminují riziko aquaplaningu. Pneumatiky patří mezi vyšší střední třídu pneu, která vám přináší výbornou kvalitu za super cenu.

Nově vyvinutá běhounová směs pneu přináší vysokou pružnost pryže za nízkých okolních teplot. Tyto pneumatiky pořídíte nejen v oblíbených variantách 205/55 R16, 225/55 R17 a 245/40 R18. Vyrábí se totiž v průměrech 16″ až 19″.

Kde koupit pneumatiky GT Radial?

Pneumatiky GT-Radial najdete u většiny pneuservisů, některých autoservisů, ale i dalších prodejců pneu. Nebo je můžete koupit výhodně i v ověřeném e-shopu s pneumatikami Pneuboss.cz, kde mimo pneu GT Radial najdete i pneu dalších světoznámých značek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!