Pneumatiky Efficientgrip Performence 2 získaly nejlepší známku v testu ADAC

9. března 2023, 10:06

Pneumatiky Goodyear EfficientGrip Performance 2 získaly nejvyšší hodnocení v jubilejním 50. testu letních pneumatik autoklubu ADAC.

Testovací řidiči je popisují jako „nesmírně dobře vyvážené“, což znamená, že se chovají předvídatelně a dávají řidičům sebejistotu při jízdě za všech možných podmínek. Nejlépe byly hodnoceny také v kritériu opotřebování běhounu a patřily mezi nejlepší při hodnocení účinnosti.

Kritéria testu nově zahrnují i hodnocení „ekologické vyváženosti“, které se na celkovém skóre podílí z 30 %. Je součástí bloku kritérií „bezpečnost jízdy“.

Pneumatiky Goodyear EfficientGrip Performance 2 pomáhají řidičům dojet dál a zároveň jim poskytují vysokou úroveň výkonnosti, včetně štítkové hodnoty A přilnavosti na mokru. Nabízejí o působivých 50 procent delší kilometrový proběh než jejich předchozí generace a o 20 % delší než nejblíže umístěné konkurenční testované pneumatiky. EfficientGrip Performance 2 jsou vybaveny nejnovějšími technologiemi značky Goodyear pro lepší brzdné vlastnosti na mokru a stabilitu na suché povrchu.

Sonia Leneveu, ředitelka marketingu osobních pneumatik Goodyear v Evropě, uvedla: „Jsme velice hrdí na to, že pneumatiky EfficientGrip Performance 2 získaly nejvyšší hodnocení právě v testu ADAC ’50 let – 50 pneumatik‘. Jedná se o jeden z nejkomplexnějších testů v celém odvětví pneumatik a umístění na jeho prvním místě je důkazem neúnavné práce všech zaměstnanců společnosti Goodyear, jejímž výsledkem je skutečně špičkový produkt.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!