Dunlop představuje novou generaci celoročních pneumatik

22. dubna 2024, 11:44

Značka Dunlop představuje novou generaci celoročních pneumatik. Pneumatiky Dunlop All Season 2 vyvinula s cílem obstát v konkurenci v tržním segmentu hodnotových celoročních pneumatik, který by měl podle posledních prognóz růst v letech 2023 až 2028 každoročně o 2 až 3 %.

DUNLOP celoroční pneumatiky

Nové pneumatiky All Season 2 jsou určeny pro mnoho moderních vozidel, jako jsou oblíbené městské vozy a SUV. Splňují nároky řidičů, kteří požadují nejmodernější výrobky osvědčeného výrobce s vynikajícími užitnými vlastnostmi a také delší životností.

První nové celoroční pneumatiky Dunlop na trh dodal v únoru a postupně jejich nabídku během roku 2024 rozšíří až na celkem 59 položek v rozměrech od 14 do 19 palců.

Nové pneumatiky jsou vybaveny inovativními technologiemi, které jim zajišťují konkurenceschopnou výkonnost i kilometrový proběh.

Klíčovým konstrukčním prvkem jsou 3D dezénové drážky, které umožňují příčné a podélné uzamykání bloků v zájmu zvýšení tuhosti pneumatik a vytvářejí dodatečné záběrové hrany pro lepší trakci na sněhu. Výsledkem je účinné brzdění za všech povětrnostních podmínek. All Season 2 se dále vyznačují rovněž optimalizovaným tvarem kostry z robustních konstrukčních materiálů na podporu stability. Lepší stabilita zlepšuje ovladatelnost vozu na mokré i suché vozovce.

Styčná plocha pneumatik byla zdokonalena tak, aby bylo dosaženo rovnoměrnějšího rozložení tlaku s cílem dále prodloužit životnost běhounu.

Sonia Leneveu, ředitelka marketingu osobních pneumatik Goodyear v Evropě, před uvedením pneumatik Dunlop All Season 2 na trh uvedla: „Dunlop je na trhu v segmentu hodnotových pneumatik silná značka, proto jsme nadšeni, že můžeme představit novou generaci pneumatik Dunlop, která představuje obrovský krok vpřed v nabídce celoročních pneumatik. Díky tisícům hodin strávených při jejich vývoji jsou nové pneumatiky vybaveny špičkovými technologiemi. Jsou tak ideální volbou pro miliony evropských řidičů, kteří jsou rádi dobře připraveni na nejrůznější povětrnostní podmínky v průběhu celého roku.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!