Nexen Tire oznamuje restrukturalizaci cen v Evropě

27. srpna 2024, 14:11

Firma Nexen Tire oznámila restrukturalizaci cen pro segmenty letních a celoročních pneumatik. Tato úprava odráží nutnost reagovat na změny tržního prostředí a dotkne se všech značek Nexen Tire na trhu náhradní spotřeby.

Firma Nexen Tire

Nová cenová struktura bude zavedena na celém evropském trhu, včetně Spojeného království a Turecka. Datum účinnosti této nezbytné úpravy cen je stanoveno na 1. září 2024 a bude se vztahovat na veškeré zboží objednané od tohoto data.

“Přírodní kaučuk a ocel, které jsou klíčové pro strukturu a odolnost našich produktů, výrazně zdražily. Toto zvýšení nákladů na nákup surovin má přímý vliv na naše výrobní náklady. I přes naše snahy minimalizovat dopad na naše zákazníky je úprava cen nezbytná,” uvedl DC(Dae Choong) Kim, viceprezident pro prodej a marketing v Evropě společnosti NEXEN TIRE. “Abychom pokryli tyto dodatečné náklady a nadále mohli poskytovat spolehlivé služby, jsme nuceni upravit naše ceny.”

V posledních měsících výrazně vzrostly také náklady na dopravu a logistiku v důsledku zvýšení cen energií, pohonných hmot, a pokračujících výzev v globálních dodavatelských řetězcích. Zpoždění přepravy, nedostatek dodávek a vyšší provozní náklady na distribuci vytvořily pro výrobce ekonomické překážky.

Zákazníci a partneři společnosti mohou získat další informace o nových cenách a dostupnosti u svých obchodních zástupců. Výrobce pneumatik uzavírá toto oznámení závazkem k transparentnosti a pokračujícímu poskytování vysoce kvalitních produktů a služeb svým zákazníkům.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!