Goodyear rozšiřuje nabídku zimních pneumatik UltraGrip Performance 3

30. září 2024, 17:02

Goodyear pokračuje v rozšiřování nabídky svých prémiových zimních pneumatik UltraGrip Performance 3. V průběhu letošního roku Goodyear průběžně doplňuje nabídku o více než 40 nových položek, řada z nich je již zákazníkům k dispozici. 

Goodyear UltraGrip Performance 3

Celkem 90 % nových rozměrů UltraGrip Performance 3 je v reakcí na vývoj trhu a přesun poptávky po větších rozměrech v kategorii 19palcových a větších pneumatik. UltraGrip Performance 3 jsou optimalizovány pro širokou škálu moderních vozidel včetně oblíbených modelů elektromobilů (například Volkswagen ID.7 Tourer, Renault 5 E-Tech, Porsche Taycan a BMW i5).

Stejně jako všechny ostatní pneumatiky Goodyear jsou i UltraGrip Performance 3 pro využití na elektromobilech připraveny. Předurčují je k tomu jejich speciální vlastnosti, které zlepšují účinnost a snižují hluk v interiéru, což z nich činí ideální volbu pro nejnovější vozidla, která přicházejí na trh.

Sonia Leneveu, ředitelka marketingu osobních pneumatik Goodyear v Evropě, k rozšíření řady pneumatik Goodyear UltraGrip Performance 3 uvedla: „Společnost Goodyear se zavázala k dalším investicím do jedné ze nejnovějších řad svých zimních pneumatik. Zvyšování počtu nabízených rozměrů potvrzuje jejich oblibu a výkonnost. Všechny pokročilé technologie zvyšují atraktivitu pneumatik, které jsou právem považovány za jedny z nejlepších zimních pneumatik na trhu.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!