Bridgestone na autosalonu IAA 2017

30. srpna 2017, 9:58

Bridgestone nebude chybět na autosalonu IAA 2017, který se uskuteční ve dnech 12. až 24. září ve Frankfurtu nad Mohanem. V Německu představí vzrušující novinky v pozoruhodné expozici s řadou nejnovějších inovací.

„Chase Your Dream, No Matter What“!

Bridgestone představí na 67. IAA ve Frankfurtu nad Mohanem zcela novou cestovní pneumatiku Bridgestone Turanza T005, která byla vyvinuta a je vyráběna v Evropě.

Bridgestone Turanza T005 vychází vstříc potřebám evropských řidičů, kteří požadují maximální ovladatelnost vozidla v náročných jízdních situacích každodenního provozu, zejména pak v deštivém počasí.

Bridgestone bude sdílet svou expozici s kultovní značkou Firestone, která byla v Evropě revitalizována a posílena uvedením produktové řady moderních a konkurenceschopných pneumatik do segmentu se střední cenovou úrovní. Na IAA 2017 budou vystaveny pneumatiky Firestone Destination H/P, Firestone Multiseason a Firestone Roadhawk.

Tiskové dny: 12. – 13. září.
Dny pro odbornou veřejnost: 14. – 15. září.
Dny pro veřejnost: 16. – 24. září.
Bridgestone: Hala 8.0 – stánek D03

Během tiskové konference se dozvíte také více informací o nadcházející soutěži Bridgestone World Solar Challenge s pneumatikami Ecopia, které disponují technologií ologic.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!