ProfiAuto Show 2020 se bude konat na konci května

14. listopadu 2019, 11:07

Pořadatelé oznámili termín konání dalšího ročníku ProfiAuto Show, jednoho z největších a nejdůležitějších motoristických veletrhů v Polsku. Již 17. ročník populární akce, která je určená pro odborníky z automobilového průmyslu i širokou veřejnost, se uskuteční 30. a 31. května 2020 v Mezinárodním kongresovém centru a sportovní hale Spodek v Katovicích.

ProfiAuto Show patří každoročně mezi nejdůležitější setkání odborníků z automobilového průmyslu v Polsku. Program veletrhu bude opět naplněný množstvím odborných školení a workshopů, velkolepými atrakcemi a setkáním hostů z motoristické branže.

„Přípravné práce na ProfiAuto Show 2020 začaly již na konci minulého ročníku. Veletrh se opět ponese v duchu hesla „Poháněno vášní”, což dokonale vystihuje jeho myšlenku. Velká část programu je zatím neveřejná, ale některé informace již můžeme prozradit. Na akci bude i v příštím roce soutěž o Pohár mechaniků, která se mezi mechaniky stala doslova hitem,” říká Jindřich Krejčí, ředitel sítě ProfiAuto v Česku a na Slovensku.

Návštěvnost ProfiAuto Show roste každým rokem. V roce 2019 ji navštívilo v Mezinárodním kongresovém centru a sportovní hale Spodek více než 46.000 hostů. Největší skupinu návštěvníků tvořili odborníci, zejména automechanici. Celkem se zde na více než 20 tisíc metrech čtverečních prezentovalo 150 vystavovatelů z celého světa.

„Stále větší zastoupení mají na akci také automechanici a návštěvníci z Česka a ze Slovenska. Na poslední ročník ProfiAuto Show jich dorazil rekordní počet. Za automobilovými novinkami nebo odborným programem přijelo asi 600 automechaniků a přibližně 2.000 motoristických nadšenců,” říká Jindřich Krejčí.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!