Virtuální veletrh Nexus: zajímavý zážitek pro komunitu N!

21. října 2020, 14:14

První N! Veletrh Virtual Days, který představil zcela nový způsob interakce a podnikání, byl označen jako úspěšný. Během dvou dní se uskutečnilo 1.300 virtuálních setkání.

Nexus N!

Více než 1.000 účastníků z celého světa využilo příležitosti navštívit 50 virtuálních stánků a účastnili se čtyř živých seminářů.

Představeny byly také některé z nejinovativnějších start-upů v oblasti mobility, a to díky Mobilionu, který investuje do inteligentní mobility se zaměřením na aftermarketové technologie a inovace digitálních služeb globálně i na domácím trhu.

Bas Donders, Brand and Communications Director NEXUS, uvedl: „Představit tento zcela nový virtuální přístup pro tak velkou událost byla velká výzva, ale byl to velký úspěch. 13.500 zpráv, které si během dvou dnů vyměnila N! komunita ukazuje, že byla tato platforma pozitivně přijata.

Platforma Virtual Days simulovala skutečný veletrh. Bylo působivé vidět všechny stánky dodavatelů. Tým v posledních měsících tvrdě pracoval na vybudování uživatelsky přívětivého prostředí, ve kterém mohli klienti i dodavatelé pořádat meetingy, ať jsou kdekoli na světě. Maximalizovali jsme také naši podporu pro komunitu, aby se v těchto nových podmínkách cítili dobře. “

Gael Escribe, generální ředitel společnosti NEXUS, uvedl: „Zpětná vazba od všech našich účastníků je jednotná: byla to zcela nová vzrušující zkušenost. Dodržujeme svůj slib, že N! komunita je bude podporovat, ať už jsou kdekoli na světě, a budeme v tom pokračovat, abychom zaručili co nejzdravější a nejbezpečnější prostředí.

Budeme pokračovat v práci na virtuálních řešeních a zdokonalovat naši nabídku, abychom lépe uspokojili obchodní potřeby našich členů a dodavatelů. Velké poděkování patří celé komunitě NEXUS.”

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!